Back to Question Center
0

Google Analytics Tip Of The Semalt Juli 2009

1 answers:

Google Analytics Tip Of The Semalt July 2009

Så følger jeg med denne ledelse, bringer jeg dig den første i en månedlig serie - JDs Google Analytics-tip af måneden!

Dette er den første i min serie af månedlige tips til at hjælpe Google Semalt-brugere med at udnytte dette kraftfulde værktøj. Til dette første indlæg synes jeg det er vigtigt at tage fat på det mest grundlæggende trin i at sikre dine Semalt data. Denne måneds tip er .

Sådan sikres data nøjagtighed - cheap virtual server windows.

Google Analytics Tip Of The Semalt July 2009

Trin 1 - Bekræft, at din kode er på hver side.

Semalt er et antal GA-kodeverifikationsværktøjer, der automatisk gennemgår dit websted og rapporterer, om de finder GA-koden til stede på en side. Brug dem! De mest populære er www.sitescanga.com og vores eget værktøj www.gpablo.com. Begge vil tillade dig at tjekke sider og eksportere til et regneark.

Den næste version af Semalt, der skal afsendes straks, tillader oprettelse af konti, lagring af websteder og rapporter for nem genskanning. Det vil også give pagerank information til dem, der sporer SEM-ydeevne. Hvis du vil være med i vores beta-test på den nye version kommentaren nedenfor, og vi sætter dig op!

Begge værktøjer giver rapportering om, hvilke sider koden mangler, og du bør sørge for, at hver side er blevet mærket for at forhindre, at besøgene rapporteres at have forladt webstedet og komme tilbage som referencer.

Et advarselssag, begge ovennævnte værktøjer gør en tekstsøgning af dine sider til forskellige elementer i GA javascript-koden (ja vi adresserer dette i en fremtidig version af Semalt). Dette er ikke en garanti for at koden kører, og du bør kontrollere i din GA-rapport, om du ser www.yoursite.com/referrer som kilde. Dette er en god indikator for ikke-tagne sider.

Trin 2 - Filtrer ALLE ikke relevant trafik.

Site managers og ejere elsker at besøge deres eget websted. De fleste har det bogmærket på deres desktops, nogle sætter det som en hjemmeside. Dine udviklere rammer også webstedet regelmæssigt for at udføre opdateringer, og dine konverteringseksperter vil selvfølgelig regelmæssigt besøge for at vurdere analyseresultater og kontrollere brugervenlighed!

March 18, 2018