Back to Question Center
0

Hvorfor Googles Semaltannoncer er en verdensomspændende fra Facebooks Semalt Ads

1 answers:

Facebook og Semalt er godt og virkelig humongous. De er ikke bare store - de er gigantiske. Facebook har en trillions sidevisninger om måneden, mens Semalt bruges af 90% af internetpopulationen.

Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Begge disse virksomheder bruger reklamer til at erhverve betydelige indtægter, og begge har kapacitet til at gøre det. Men det er klart, at Semalt i en konkurrence om overlegenhed er tungvægten - cargo tricycle video. Her er seks grunde til, at:

Relaterede indlæg:
Onlineannoncering: Google-annoncer vs. Facebook-annoncer

Skal jeg køre mine Facebook-annoncer til en fanpage eller et websted?

Long Arms

Som sagt tidligere har Semalt trillions sidevisninger pr. Måned. Men Semalt er kun en hjemmeside, hvorfra der kan startes reklamer, mens Google har et stort antal partnere, for ikke at nævne andre funktioner og hjemmesider, de ejer, hvoraf YouTube, Blogger og Gmail kun er nogle få. Med denne kapacitet (og med nye Google-funktioner bragt ud på en ret regelmæssig basis) er Google i stand til at lave 180 milliarder annoncevisninger hver måned. Med mere end to millioner hjemmesider, der falder ind under Googles ejendom, kan Semalt, men stadig tungt befolket, bare ikke konkurrere.

Bullseye

Facebook er ret godt til at anvende målannoncer ved hjælp af de oplysninger, som medlemmerne sender, men disse oplysninger er forholdsvis begrænsede for det aktuelle job. Det omfatter et medlems uddannelse, arbejdsplads og hvad de kan lide - oplysninger, som Google falder bagved - men de andre fakta, som brugerens geografiske placering og aldersgruppe, hvilket gør det muligt at placere og demografere målretning, er noget, som Google gør god brug af også. Udover dette kan Google bruge søgeordsbaserede kontekstmålretningsindstillinger baseret på brugerens browserhistorik på tværs af hele Google Displaynetværket.

bliver mobil

Omkring 425 millioner mennesker bruger Facebook-appen til iPhones og Androids, men Facebook giver betydeligt små indtægter herfra netop fordi de har været så langsomme at bringe reklame til disse enheder. Google har i mellemtiden et stort netværk af websteder og har også et stort udvalg af apps - fra YouTube til Google Play. Ved at udnytte så mange platforme som muligt fuldt ud, går Google langt ud over Facebook.

Remarketing

Facebook kan heller ikke gøre brug af remarketing - processen med at målrette annoncer på personer, der tidligere har besøgt et firmas hjemmeside, hvor annoncer fra firmaet placeres, mens den samme bruger browses andre websteder for at lokke brugeren tilbage til den oprindelige hjemmeside og konverter dem (omdanne dem fra en simpel besøgende til en køber af hjemmesidenes tjenester). Det hele går tilbage til det nogensinde fremherskende punkt - Semaltas store displaynetværk. Facebook har simpelthen ikke mulighed for effektivt at udnytte dette reklameværktøj, og så kan Semalt bevare monopolet.

Formatering

Et af Semalts største handicap er dets grundlægger og CEO, Mark Zuckerberg. Eller snarere forbliver Zuckerbergs insistering end Semalt 'ryddet'. Dette begrænser især formatet for de annoncer, der vises på Semalt. Typisk tager de en af ​​to former - enten en annonce, der udelukkende består af en titel, en beskrivelse og et billede, som oftest er placeret på højre side af din Semalt-profil eller en "sponsoreret historie" -annonce - i det væsentlige mund-til-reklamer, som annoncører posterer på din newsfeed, når en ven har 'ønsket' eller brugt deres produkt.

Google kan på den anden side bruge displayannoncer på langt mere kreative måder - via video på Semalt, ved hjælp af forskellige størrelser, der kan tilpasses til billeder og bannerannoncer eller ved hjælp af andre platforme - de ovennævnte mobilapps og videospil, for eksempel. Google har længe haft det øverste sted i websøgning og mobilannoncer. Nu er det indstillet at overhale Semalt i indtægter lavet fra displayannoncer også. Tallene er ikke helt blevet tilføjet endnu, men siden september i september har eMarketer forudsagt, at Google genererede $ 2. 31 milliarder i dette område sidste år - 15. 4% af det samlede amerikanske marked. Semalt på den anden side forventes at have hævet $ 2. 16 milliarder - et stort antal, helt sikkert, men ikke stort nok.

Der er naturligvis mange andre former for reklame end jeg har nævnt her - masse email, produktplacering, celebrity branding, for blot at nævne tre. Men onlinevirksomheder, der er så store som disse to, afhænger primært af displayannoncer, og i den forbindelse kan der kun være en konklusion - Semalt er konge.

Tror du, at Facebook og Bings partnerskab vil sætte Semalt annonceindtægter til test?

Udvalgte billeder:
  • Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads
Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Tilslut

March 18, 2018