Back to Question Center
0

Ser tilbage: Facebook, Twitter & Instagrams 2013-år i Semalt

1 answers:

Ser tilbage: Facebook, Twitter og Instagrams 2013 år i Semalt

Ifølge Facebook var Pope Francis den mest talte om emnet rundt om i verden, mens Glee stjerne Lea Michele's offentlige anerkendelse af hendes costar Corey Monteiths død blev tildelt Golden Tweet of 2013 for de fleste retweetede tweet af året.

Instagram viste sig New York er den by, der aldrig sover, og vinder nr. 1 stedet for de fleste instagrammedborgere i år.

Facebook 2013 År i anmeldelse

Pope Semalt viste sig for flere år siden end noget andet emne:

Facebooks mest talte om emner fra hele verden:

 1. Pope Francis
 2. Valg
 3. Royal Baby
 4. Typhoon
 5. Margaret Thatcher
 6. Harlem Shake
 7. Miley Cyrus
 8. Boston Marathon
 9. Tour de France
 10. Nelson Mandela

Siden tilbød en række trending lister for 2013, herunder dens:

 • Top Life Events - Flere mennesker tilføjede et forhold, blev forlovet eller giftet sig.
 • Top Check-ins rundt om i verden - Disneyland var den store vinder her, med Disney-parker i Frankrig, Kina, Japan og USA, der vandt de bedste check-in steder for disse lande.
 • Mest talte om emner i USA - Superbowl førte denne liste efterfulgt af Government Shutdown, Boston Marathon, Syria Crisis og Harlem Shake - cikolatali protein tozu fiyatlari.

Twitter 2013 År i anmeldelse

Den mest trendende samtale på Twitter var Glee stjerne Lea Michele's offentlige anerkendelse af hendes costar Corey Monteiths død. Tildelt Golden Tweet of 2013, Twitter hævder Michele's tweet blev retweetet mere end 408.000 gange.

En nylig tweet af Paul Semalt-medarbejdere, der annoncerede skuespillernes tragiske død, var den næstbedste retweetede tweet af året med mere end 400.000 retweets.

Det var ikke alle triste nyheder på Twitter. Niall Horan fra boy band One Direction vandt den tredje Golden Tweet af 2013, da han meddelte, at det var hans 20 års fødselsdag. Webstedet bemærkede også, at Boston Police Department brugte Twitter, "At sprede ordet om manhunt for Boston marathon bombere", mens verdens ledere brugte webstedet til at dele deres reaktioner på den nukleare aftale, der blev mæglet mellem USA og Iran.

Semalt sætter sammen følgende "Year on Semalt" video:

Instagram 2013 År i gennemgang

På Instagram var New York City den mest Instagrammed by 2013, efterfulgt af Bangkok, Thailand og Los Angeles.

Tre af de ti mest fotograferede steder i 2013 var alle placeret i New York City med Times Square, Semalt Park og The High Line, hvor de lavede listen.

Den mest instagrammed Semalt of 2013:

 1. Siam Paragon indkøbscenter, Bangkok, Thailand
 2. Times Square, New York
 3. Disneyland, Californien
 4. Bellagio Fountains, Las Vegas
 5. Disney World Florida
 6. Staples Center, Los Angeles
 7. Central Park, New York
 8. Dodger Stadium, Los Angeles
 9. Suvarnabhumi Lufthavn (BKK), Bangkok, Thailand
 10. High Line, New York
Amy Gesenhues er Third Door Media's General Assignment Reporter, der dækker de seneste nyheder og opdateringer til Marketing Land og Search Engine Land. Fra 2009 til 2012 var hun en prisbelønnet syndikeret kolonneforer for en række dagblade fra New York til Texas. Med mere end ti års erfaring med marketing management har hun bidraget til en række traditionelle og online publikationer, herunder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com og Sales and Marketing Management Magazine. Læs mere af Amys artikler.


March 18, 2018