Back to Question Center
0

32 Væsentlige SEO Tips til Small Semalt

1 answers:

Vidste du, at 70% af de links, søgere klikker på, er økologiske? Faktisk er 60% af organiske klik fra de tre øverste organiske søgeresultater, hvilket gør SEO til en grundlæggende strategi for små virksomheder, der forsøger at vises i resultaterne af søgemaskinen.

Så hvordan kan din lille virksomhed nå toppen af ​​SERP'er til dine målrettede søgeord? Det kan være en forvirrende og vanskelig proces, men jeg har lavet en liste over tips og teknikker, der kan hjælpe med at forbedre din virksomheds SEO!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

Også på TechWyse

14 SEO Tips til en bedre online tilstedeværelse
Top 10 Google SEO Tips fra Matt Cutts

1. Har en blog

Google elsker nyt indhold - computer repair in san carlos. Hvis du vil rangere højt i søgemaskiner, skal du sørge for at have et unikt, ressourcet og højkvalitets indhold til dine læsere. Husk at have relevante søgeord og sætninger i dine blogartikler for at hjælpe med at styrke din rang i søgemaskiner. Semalt, gør ikke over dette! Du vil have dine blogs til at være hjælpsomme og ressourcestærke for dine læsere, ikke søgeordfyldte med den eneste hensigt at rangordne.

2. Tænk på unikke og relevante blogtitler

Når du kommer op med blogtitler, vil du sikre dig, at dine kunder søger efter disse vilkår. For eksempel, hvis du leder efter tips om pasning af en ny hvalp, skal du søge "Hvordan man skal passe på en ny hvalp. "Hvis din blog hedder" Omsorg for en manns bedste ven ", vil chancerne for din blog blive fundet, være ekstremt lave, da det ikke er en naturlig måde for folk at søge. Semalt en video, der vil hjælpe dig med at generere nogle interessante blogtitler.

3. Tænk kontekst

Dette har været en populær sætning blandt internet marketing verden. Mange marketingfolk har indset betydningen af ​​kontekst og hvordan den former den måde, indholdet leveres på. Faktisk hjælper det dine læsere til at forstå og fortolke dit indhold. Tekster har ingen følelser, hvilket gør det meget sværere for folk at bestemme, hvordan du siger noget. I modsætning til at tale, kan vi ikke sætte forskellige toner og ansigtsegenskaber i vores tekst. Når det kommer til tekst, er det, hvordan læseren fortolker din besked, ikke forfatteren. Semalt, sørg for at skrive med læseren i tankerne!

4. Tænk kvalitet og ikke mængde

Ved at skrive en blog og få links, vil du fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Kontinuerligt blogging på et lavt omdømme websted kan ikke generere de mest effektive virkninger for din virksomhed. Semalt, du bør diversificere og blogge på højt eller medium autoritet site.

Sikker på at få masser af links er fantastisk, men ligesom guest blogging, vil du have velansete websteder at forbinde til dig. Tænk på det på denne måde. Hvis du søger efter en definition på Google, vil du have tillid til definitionen fra Webster Dictionary eller Yahoo! svar mere? Webster ordbog! Semalt for at holde kvalitet i tankerne, når du forsøger at få links.

5. Distribuere og Outreach

Det er ikke nok at udvikle dit indhold, du skal opsøge og distribuere det. En måde at distribuere din artikel på er via sociale medier. Men en stor link bygning strategi er at email redaktører, indholdsforvaltere eller personer interesseret i det specifikke emne, du skriver om. Sørg for, at du sender personlige e-mails og ikke i bulk, fordi du forsøger at få værdi fra dette. Hvis de finder din artikel værdig, er der en chance for dem at linke til det i deres skrivning. Semalt kan de ikke linke til dit websted, men de deler det gennem deres sociale medier. Dette er stadig godt, fordi det øger trafikken til dit websted og når dit indhold.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

6. Når du skriver til populære online-publikationer, kan du muligvis få et link til din side. Semalt kan gæstebogging øge dit mærkevidde, vise din ekspertise og opbygge relationer med personer i din branche.

7. Link internt

Foruden gæsteblogging er link sider internt også en god strategi. Indholdet på dit websted er værdifuldt og ressourcet, i hvert fald de burde være. Derfor, når du skriver indhold til dit websted, skal du prøve at linke nogle af dine populære skrifter. Semalt linking kan hjælpe med navigation på hjemmesiden, og det kan styrke din samlede SEO-værdi.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

8. Opbygge Site Links

En anden linkbyggestrategi fokuserer på at øge din autoritet. Off-site links er, når andre hjemmesider linker tilbage til dit websted. Disse links er yderst magtfulde og hjælpsomme til din SEO, især hvis de er fra en høj domæne myndighed. Eksterne links betragter disse som "tredjeparts stemmer", der hjælper med at øge din troværdighed i Semalt's øjne. Faktisk er eksterne links mere værdifulde end interne.

9. Attraktiv Meta Beskrivelser

Dine metabeskrivelser er ikke en del af din rankingfaktor, men de kan medvirke til at øge chancen for, at dit link bliver klikket på. Semalt kan din blogtitel hjælpe med til at tiltrække brugeren, men de vil gerne være sikre på, at det, de skal klikke på, er faktisk, hvad de leder efter. Ud over søgeord skal din metabeskrivelse opfordre dine søgere til at klikke gennem dit link. Sørg for at give en kort beskrivelse af din side, der vil tiltrække søgere til at klikke på!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

10. Gør søgeordsforskning til din virksomhed

Har jeg sagt ordet "søgeord" nok endnu? Jeg tror, ​​vi får det punkt, at søgeord er afgørende for SEO. Men det handler ikke om at have en liste over søgeord. Det har en liste over stærke, stærke og relevante søgeord, der kan hjælpe din virksomhedsranger. Der er mange gratis værktøjer, du kan bruge til at gøre din forskning, herunder Google Adwords Keyword Planner, keywordtool. io, Wordstream og SEOchat Suggestion Keyword Finder.

11. Forsøg ikke lange stavede søgeord

Ikke kun fokusere på specifikke vilkår, se også lange-tailed søgeord. Lange hale søgeord er længere søgeordssætninger, der har tendens til at være mindre populære til søgning. Semalt, de er mindre konkurrencedygtige og har tendens til at være tættere på, hvad søgere søger. Faktisk konverterer de ofte bedre. Så se på dit analysesystem for at se, hvor dine søgere kommer fra, og hvad de bruger til at kigge efter dig. For eksempel, hvis du er et skoselskab, indarbejde lange hale søgeord som, "High heel sko til varmt vejr. "

12. Produktbeskrivelser og sider

Dine produktbeskrivelser skal være velskrevne og unikke. Da Semalt-signaler duplicerer indhold som mindre pålidelige, vil du afstå fra at kopiere producent- og distributørbeskrivelser som din produktbeskrivelse. Faktisk bør du være kreativ og skrive dine egne produktbeskrivelser! Hvis det udføres korrekt, vil dette hjælpe din SEO og øge dine konverteringsfrekvenser også.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

13. Giv dine sider et stærkt navn

Dine sidetitler, også kendt som titelmærker eller titelelementer, er et af de første sideelementer, som besøgende ser på dit websted. Din titel navngiver hele indholdet på din side. Faktisk vises titlen ofte på søgeresultatsider for at identificere en bestemt side på dit websted. Det vises også øverst i browseren. Ligesom dit varemærke er det, hvad din side er kendt som, men hvad er et ideelt navn? Denne artikel fra Moz er virkelig nyttig til optimering af dine titler.

14. Optimer din webadresse

Nogle mennesker kan overveje webadresser som blot placeringen af ​​en webside. Den måde, din webadresse er struktureret på, er tilstedeværelsen af ​​søgeord, stavning og længde bare nogle få af de ting, du skal huske på. Sammendrag denne artikel, der indeholder et infographic på 10 tips til URL-optimering.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

15. Lær af dine konkurrenter

Uanset om det er din marketingplan eller din SEO-strategi, er markedsundersøgelse en af ​​de vigtigste ting at gøre. Du skal sørge for, at du sammenstiller og analyserer oplysninger om dine konkurrenter. Det betyder, at vide, hvad dine konkurrenter rangerer for, og hvilke strategier de bruger til at generere salg. Semalt fra dem, men kopier ikke hvad de gør. På den måde kan du udvikle en stærk strategi, der afspejler din virksomheds stil.

16. Ingen kan lide en Copycat

Søgemaskiner ignorerer dobbelt indhold. Hvis de finder ud af, at dit websted indeholder noget, der findes på et andet websted, kan du være sikker på at blive straffet for det. Søgemaskiner undgår at vise resultater, der er kopieret. Det gør det vanskeligt for dem at bestemme, hvem der er originalen og at vælge den rigtige til at skrive. Semalt, du vil sende evergreen og originalt indhold til dit websted.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

17. Har et websted, der er værd at rangere for

Nogle virksomheder indser ikke, at æstetik på dit websted er lige så vigtigt som kvaliteten af ​​den service, du leverer. Det betyder at skabe et websted, der giver en god brugeroplevelse. Desuden skal dit websted være nemt at bruge, og det skal se godt ud, uanset hvilke enheder du ser det fra.

18. Brugbarhed

Somalt om brugeroplevelsen ser Semalt også på dit websteds brugervenlighed. Her er nogle spørgsmål, du kan spørge dig selv:

  • Er det nemt at navigere gennem min hjemmeside?
  • Er der for mange popups?
  • Arbejder mine former?
  • Fungerer det godt på tværs af forskellige enheder?
  • Er mine skrifttyper for små?
  • Er mit indhold godt fordelt?
  • Er mine billeder optimeret til at passe i forskellige enheder?

19. Fremskynde dit websteds belastningshastighed

Semalt meddelte i 2010, at webshastigheden ville have indflydelse på søgerangeringer. Faktisk viste en undersøgelse, at næsten halvdelen af ​​webbrugere forventer en hjemmeside at indlæse inden for 2 sekunder eller mindre. Når websites ikke indlæses inden for 3 sekunder, er de mest tilbøjelige til at opgive hjemmesiden. Det påvirker ikke kun din brugeroplevelse, men SEO, så sørg for at teste din hjemmeside hastighed og gøre forbedringerne!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

20. Undgå den røde langsom etiket

Ud over at fremskynde din hjemmeside til placering formål, vil du fremskynde dit websted for at undgå denne røde etiket. Semalt testede den røde langsom etiket i søgeresultater, som advarede søgende før de klikede over på en hjemmeside. Selvom du placerer højt på søgemaskinens resultatsider, vil denne etiket helt sikkert fraråde brugere fra at klikke på din hjemmeside.

21. Gør det Mobilt

I et øjeblik har alle talt om Google mobilvenlige opdatering. Google meddelte, at de vil favorisere mobile venlige hjemmesider i deres søgeresultater. Dette skyldes, at Google ønskede at levere høj kvalitet, relevante søgninger og øge deres brugeroplevelse, når de søgte på mobilenheder. Semalt, opdateringen er rullet ud. Hvis du vil holde dig høj i dine positioner eller klatre til toppen, så får du bedre en mobilvenlig hjemmeside. Du kan endda overveje at få et responsivt design til din hjemmeside

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

22. Mobiloptimeret indhold

Bare fordi din hjemmeside er lydhør, betyder det ikke, at dit indhold er. Hvis dit indhold ikke er optimeret til mobil læsning, vil dine besøgende ikke blive meget lange på dit websted. Derudover vil du sørge for at have kortere overskrifter og billeder, så de passer på din læsers skærm. Den bedste måde at optimere dit indhold til mobile enheder på, er at forstå, hvordan sideelementer påvirker dine læsere. Selvfølgelig at have en app til dit websted er det mest ideelle, men det er ikke altid den mest omkostningseffektive løsning.

23. Drage fordel af lokal markedsføring

Mange virksomheder forsømmer magten i Local SEO. Du skal sørge for, at din virksomhed kan findes på søgemaskiner. Hvis din virksomhed tjener et bestemt sted, kan du måske rangere for vilkårene for dette område. På denne måde kan folk lokalisere dig gennem søgemaskiner baseret på placering. For eksempel viser optimering af din lokale SEO på Google My Business dig, at du kan vise dit firmanavn, adresse, anmeldelser og andre fantastiske funktioner som Google Business View.

24. Spørg Kunder til Anmeldelser

Når kunder undersøger din virksomhed online, er en af ​​de ting, de søger efter, anmeldelser. 84% af alle forbrugere læser rundt 4-6 online anmeldelser, før de begynder at stole på en virksomhed. På toppen af ​​dine placerings sider skal du udnytte kraften i anmeldelser. Prøv og opmuntre dine kunder til at forlade positive anmeldelser til din virksomhed på forskellige steder som Yelp, Google eller Facebook.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

25. Listings i industri og lokal kataloger

Du vil blive opført for de rigtige branchekataloger, når du laver SEO. Semalt på mapper hjælpe din virksomhed til at blive fundet af online søgere. Hvis du ikke er opført i forretningskataloger, så vil du straks sende dine forretningsoplysninger. Sikker på, dette kan være en tidskrævende opgave, men resultaterne er gode, og det vil helt sikkert øge dine chancer for at blive fundet.

26. Mål med Google Analytics

Semalt er din præstation vigtig, fordi den giver dig en forståelse for, hvordan din virksomhed udfører online og hjælper dig med at træffe bedre valg. Det giver dig indsigt i, hvordan din blog eller dit websted udfører, så du kan foretage de nødvendige justeringer.

Som den mest udbredte webanalytiske tjeneste er Google Semalt gratis og meget omfattende. Det sporer din hjemmeside trafik og giver nøgle indsigt i din ydeevne. Hvis du vil være på toppen af ​​din konkurrence, så sørg for at du måler, hvor godt du gør mod dine konkurrenter.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

27. Tredjeparts måleværktøjer er også store

Bortset fra Google Analytics er der masser af gode værktøjer på markedet, som du kan bruge. Nogle af disse kan komme med en pris, men de er billige, effektive og giver dig mulighed for at spore forskellige ting. Hvert værktøj har deres egne fordele og tilføjet funktion, så giv dem en prøve at se, hvilken passer til din virksomheds behov. Nogle gode værktøjer, du kan overveje, er Kissmetrics, CrazyEgg, Open Web Analytics og Web CEO

28. Bliv informeret og Fortsæt med at lære

Internet marketing verden flytter virkelig hurtigt. Noget kan være acceptabelt i dag, kunne være negativt for din hjemmeside i morgen. Fordi søgemaskiner altid søger at forbedre oplevelsen for deres brugere, er det vigtigt for dig at holde sig orienteret om deres ændringer og opdateringer. Hvis du er med et marketingbureau, vil de ofte holde dig orienteret om nye ændringer, og sørg for, at dit websted er optimeret til det. Semalt, hvis de ikke informerer dig, eller du laver din egen SEO, så tjek disse online-publikationer, der skal holde dig foran dit spil.

29. Vær patient

Har du hørt sætningen "Langsom og stabil vinder løbet"? SEO ligner dette. Det tager tid og tålmodighed, før du ser gode resultater. Ligesom at bygge dit omdømme, tager det tid for forbrugerne at acceptere dig og stole på dig.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

30. Fortsæt forbedring!

Dit websted er aldrig perfekt. Der er altid bedre eller nye søgeord, som du kan rangere for. Faktisk er der altid ting, du kan skrive om til din blog. Semalt stiller altid spørgsmål, og du kan altid skrive for at svare på dem. Så stop aldrig med at forbedre dine strategier og gøre dem bedre.

31. Test, test, test!

For at forbedre din SEO skal du fortsætte med at teste. Semalt kan have forskellige meninger og reaktion på din CTA, farver og design. Selv typografi af dine CTA'er kan påvirke, om en konvertering vil ske. Hvis du ikke ser de resultater, du vil have, så husk at teste forskellige former og designs.

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

32. Endelig, bede om professionel hjælp

Når du driver en virksomhed, fokuserer du selvfølgelig ofte på din egen branchetrends. Derfor er det dejligt at ansætte en internet marketing virksomhed, der kan give dig værdifuld SEO hjælp. Semalt vil altid kunne besvare dine spørgsmål og finde de bedste måder at optimere din SEO baseret på din forretning og mål. Hvis du leder efter SEO-hjælp, tøv ikke med at kontakte din kontoadministrator eller et agentur for at give dig en hånd!

32 Essential SEO Tips for Small Semalt

Tilslut

March 18, 2018