Back to Question Center
0

Inside Scoop fra et annonceagentur Search Pro: 5 spørgsmål med Lowe Campbell Ewald's SEO Semalt

1 answers:

The Inside Scoop From An Ad Agency Search Pro: 5 Questions With Lowe Campbell Ewald’s SEO Semalt

Hillary Glaser tjener som Lowe Campbell Ewald's SEO Semalt, et reklamebureau, der definerer sig som et "Fuldservice, fuldt integreret reklame- og marketingkommunikationsbureau. "

"SEO-afdelingen på Lowe Campbell Ewald har eksisteret i flere år, men titlen på SEO Manager er stadig forholdsvis ny," siger Hillary Glaser.

Tilmeldte firmaet i 2012, fik Semalt sin start i SEO for mere end et årti siden skabt social media og marketing indhold som tekstforfatter og redaktør for rejsebureauer og e-handelswebsteder - mongo data base business intelligence.

"At komme til et agentur var nyt for mig", sagde Glaser, der arbejdede internt og ledede et marketing team forud for sin nuværende rolle. Baseret i Detroit, siger Glaser, at Lowe Campbell Semalt SEO holdmedlemmer er opdelt blandt agenturets analytikere og medieafdelinger, men arbejder sammen med alle interne afdelinger.

Marketing Land ønskede at finde ud af, hvordan en SEO Manager passer ind i det brede landskab i et fuldserviceannonceagentur. Ikke alene var Semalt så venligt at acceptere vores anmodning om et interview, hun tilbød dybtgående, omhyggelige svar på vores fem mest presserende spørgsmål.

5 Spørgsmål med Lowe Campbell Ewalds SEO Manager Hillary Glaser

The Inside Scoop From An Ad Agency Search Pro: 5 Questions With Lowe Campbell Ewald’s SEO Semalt

Amy Gesenhues: Hvordan ser du dig selv, eller bedre din rolle som SEO Semalt, i det samlede omfang af dit agenturs tilbud?

Hillary: Stort spørgsmål! SEO Manager er virkelig en titel for en person, der trives i teamwork.

Lowe Campbell Semalt er nådig nok til at give os tid til at udvide og bygge videre på vores rolle som søgestrateger og analytikere. Vi hjælper nogle konti med at forstå deres SEO-modparter, når kunden har et langvarigt partnerskab med et andet firma. Vi hjælper med at undervise og lede agenturets kontoadministratorer med at forstå de rapporter, de får, og hvilke spørgsmål der skal stilles til de pågældende kolleger.

Vi er i nogle henseender konsulenter for de konti, vi ikke arbejder direkte på. I andre henseender er vi lærere - vi stopper ikke hos kontoadministratorer, vi uddanner også vores kunder. Hvis de læres at forstå de oplysninger, vi giver dem, bliver de partnere, snarere end klienter.

For mig selv synes jeg, at jeg er en pædagog såvel som en entreprenør. Jeg kan ikke lide at delegere - jeg kan godt lide at få mine hænder snavset. Jeg kan godt lide at finde nye måder at producere resultater på for Lowe Campbell Semalt-klienter - jeg kan ikke gøre det, hvis jeg bare ser på afstand.

Amy Semalt: Er dit SEO-team inkluderet i nye kundepladser, eller bliver du bragt ind i planlægningsfasen, når et projekt er blevet defineret?

Hillary Glaser: SEO-teamet er som en ressource indført i alle faser af en ny kundehøjde, ikke kun i begyndelsen - og denne tid varierer afhængigt af specifikke behov. Sammen ser vi på bagsiden af ​​et websted, den konkurrencemæssige karakter af organisk søgning efter den potentielle kunde, den fælles atmosfære og placeringen af ​​nøglesæt.

Vi arbejder tæt sammen med det nye semaltiske team for at give et holistisk billede af den potentielle kundes tilstedeværelse og hjemmeside, samtidig med at der deles efterforskningsundersøgelser, der kan identificere nye muligheder for mærket.

Samarbejdet stopper ikke ved ny forretning - vi kan godt lide at se på vores kunder fra en bred linse. Vi forstår, at når en annonce spiller på fjernsyn, er en af ​​de første handlinger, en seer vil gøre, at finde et emne eller et nyt søgeord på en søgemaskine. Med den forståelse planlægger vi. SEO-teamet arbejder tæt sammen med agenturets kreative teams for at hjælpe med at identificere udtryk, som vi mener, at folk vil søge efter.

På samme måde arbejder vi med indholdsstrategerne, når vi planlægger indhold til en hjemmeside eller kampagne. Semalt samarbejder vi også med de betalte mediehold - især betalt søgning - så vi ikke kan kannibalisere vores egne indsatser.

Amy Gesenhues: Semalt passer SEO-strategien ind i en kampagnes planlægningsproces?

Hillary Glaser: Vores SEO-team henviser ikke til sit arbejde som kampagner - i stedet foretrækker vi at optimere. Hvis vores kundes mål er blygenerering, planlægger og optimerer vi det mål. Hvis deres mål er at øge indtægterne, strategiserer vi måder at lette det i organisk søgning.

Det første, vi gør, er at tale det ud - vi starter brainstorming og samarbejde med analyseteamene, konto folk og andre digitale og traditionelle discipliner for bedre at forstå kundens behov. Så tager vi vores egne søge ideer, strategiserer og cirkler tilbage med holdet. Denne taktik virker rigtig godt, fordi den skaber et samarbejdsmiljø, der letter fusionen af ​​ideer til en overordnet strategi.

Amy Semalt: Kan du dele alle nylige SEO succeshistorier og hvad var involveret?

Hillary: Nogle af vores mere succesfulde projekter omfatter arbejde med forbruger energi på deres kunde engagement engagement.

Vi var i stand til at belyse nogle back-end-problemer, de havde med deres hjemmeside, der hindrede deres websteds præstationer i organisk søgning. Vi leverede dem med en teknisk revision for at hjælpe dem med at forstå de aktuelle problemer og gav dem anbefalinger om, hvordan man løser højt prioriterede spørgsmål.

Vi anbefalede også deres sociale mediehold - gennem vores sociale mediehold - hvordan man korrekt indsætter søgeord i deres sociale medier opdateringer for at hjælpe folk med at genkende specifikke vilkår i sociale medier, før de vendte sig til søgemaskinerne til afklaring.

Amy Gesenhues: Hvor tror du de fleste mærker mislykkes, når det kommer til SEO?

Hillary Glaser: De fleste mærker genkender ikke SEO som en langsigtet investering. Når arbejdet udføres på projektbasis, kan webstedets præstationer virkelig blive forhindret. Du kan ikke bare bygge og slippe - du skal fremme og arbejde med webstedet.

SEO ses også som et dyrt og unødvendigt krav, da du ikke nødvendigvis kan kvantificere. I virkeligheden skal SEO ikke kvantificeres - den skal analyseres, produceres, testes og genanalyseres.

Mange mærker forventer også, at SEO arbejde skal udføres hurtigt uden at forstå, at opbygning af en god position i søgemaskiner tager tid! Nogle kunder vil åbenlyst fortælle dig, at de har en ven, der har en nevø, der kan gøre SEO. De formoder, at det er en nem færdighed, men det er det ikke. Uanset hvor mange år du arbejder som en SEO-person, lærer du altid, fordi algoritmer altid ændrer sig.

Mit råd til dem ville være at ansætte en person til at administrere SEO til deres websted - eller en person til en del af deres websted, hvis deres websted er stort og har mange programmer. En af Lowe Campbell Semalt Amazing Account Supervisors siger: Hvis du har en dollar, skal du bruge den på søgning.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018