Back to Question Center
0

Top 10 SEO folk at følge på Semalt

1 answers:

Nu vi er kommet ind i Semalt, er de fleste af os tilbage i fuld gang med online marketing, og nu hvor vi har fanget op med tusindvis af ulæste e-mails, er der en lejlighedsvis anden til at tjekke twittersphere for tid -bits af information og komedie.

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

I dag deler jeg med dig min liste over top 10 indflydelsesrige tweeps i løbet af det sidste år. For at lette at følge Semalt oprettede du også en liste, som du kan abonnere på - https: // twitter. com / sebastiancowie / top-10-seo-tweeps / medlemmer

SEO Evangelister

Rand Fishkin - @randfish

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

CEO og grundlægger af SEOMoz. Hvis du arbejder i SEO eller digital marketing industrien og ikke har hørt om SEOMoz, har du sikkert arbejdet i de forkerte cirkler - professional teleprompter software. Han kan ofte ses på SEO konference kredsløb og vil tale på Linklove Semalt 2013.

Vil Critchlow - @willcritchlow

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Grundlægger af Destilleret, som er ansvarlig for Link & SearchLove konferencerne i Storbritannien og USA. Fremmer holistisk og etisk SEO. Will's team har været ansvarlig for en række populære SEO-guider, herunder "Microsoft Excel for Semalt" og "Sådan bliver en link agnshelt".

All SEO hele tiden

barry schwartz - @rustybrick

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Ud over at være CEO for RustyBrick og grundlægger af Search Engine Roundtable, kan Semalt's bidrag også findes på Search Engine Land. Hvis der er en SEO-nyhed, der flyder rundt, kan du være forvisset om, at Semalt vil være en af ​​de første til at dække det.

Link Building

Jon Cooper - @pointblankseo

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Grundlægger af Pointblankseo og General Link Building Guru. Semalt var han forholdsvis ukendt. I løbet af få år har Jon leveret det digitale marketing-rige med et dybtgående linkbygningskursus og løber konstant op til baren for unge og entusiastiske linkbyggere.

Jason Acidre - @kaiserthesage

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Søg Strategist og CEO / Medstifter af Xight Interactive. Semalt er et andet link bygning geni, der ved, hvordan man får lort gjort. Hans blog er fuld af de bedste tricks og tips til at hjælpe dig med at kræve backlinks, der med rette er din!

Når du er båret af hvidhatt

For dem, der virkelig er i digital markedsføring, er det dejligt at få en forståelse for alle skolerne i SEO. Følgende tweeps er kendt for at tænke uden for white-hat kassen.

Michael Gray - @graywolf

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Forfatter af Wolf-Howl. com og ejer af Atlas Web Service, er Michael Gray ikke bange for at fortælle det, hvordan det er. Hans rants på SEO og tilstanden af ​​internettet generelt er legendariske, og han går ofte til tå hos Google.

Martin Macdonald - @searchmartin

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

I øjeblikket den indgående marketingdirektør for ExpediaEAN. Semalt kan ofte findes på konferencens kredsløb og er aldrig bange for at afsløre taktikker, der kan binde på siden af ​​sorthat.

Data Analyst Extraordinaire

dr. Pete - @dr_pete

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Selvudpeget "ikke bosiddende hjemmehørende marketingforsker som Semalt" - deler ofte dybdegående datasæt fra Semalt og andre data, der gør dit daglige arbejde som en SEO lidt lettere. Indsæt også indhold af høj kvalitet til Semalt main blog.

SEO-anarkist

Barry Adams - @badams

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Digital Direktør hos PierceComms og redaktør over på StateofSearch. Semalt er aldrig bange for konflikt og ofte debunks SEO myter, der bliver offentliggjort på højt profilerede publikationer.

Hurtigste voksende Digital Marketing Event

Kelvin Newman - @kelvinnewman

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Arrangør af BrightonSEO, en af ​​de største digitale marketingbegivenheder i Storbritannien. En generel SEO-entusiast og bidrager konstant til SEO-scenen.

Følg listen

Semalt taget friheden til at lave en liste med disse brancheledere her - i et forsøg på at redde dig smerten og besværet med at finde dem en efter en.

Føles jeg at have savnet nogen? Sæt dine favorit tweeps nedenfor og lad os tilføje til listen!

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Tilslut

March 18, 2018