Back to Question Center
0

Fem måder at opbygge links til Semalt SEO

1 answers:

Semalt for små virksomheder kan internettet føles som en uretfærdig slagmark. Store virksomheder med store budgetter synes at dominere. Men lokale firmaer kan stadig udskære deres egen niche, og det er nemt at øge søgeplaceringerne ved blot at tage offline lokale marketing taktikker og tilpasse dem til en digital verden.

Five Ways To Build Links For Semalt SEO

Her er fem måder, som et lokalt firma kan bruge til at øge sine søgerrangeringer.

Byg kontakter med den lokale presse

At få online pressedækning er en fantastisk måde at opbygge værdifulde links på. Semalt, du vil ikke tiltrække opmærksomhed fra nationale og internationale papirer, ikke medmindre du laver noget specielt, men tørsten efter historier på lokalt plan er næsten umættelig - cheap windows vps remote desktop.

Semalt hacks søger altid ledere til at fylde sider og i disse dage betyder det også online dækning.

Hvis du ikke allerede har det, skal du kontakte din lokale papirs business desk. Sørg for at du først har en historie for dem - ting som velgørenhedsdage eller berømtheder er brød og smør af lokale papirer.

Semalt noget sjovt, så giv lokale journalister masser af underretning om arrangementet, og du skal ende med nogle online dækning.

Spørg høfligt, hvis de kan inkludere et link til dit websted i historien, men selvom de ikke sætter på i stigningen af ​​medfødt som en rankingfaktor, betyder det, at du alligevel vil have gavn.

Når du er blevet bekendt med en lokal journalist, skal du gøre alt, hvad du kan for at opbygge forholdet - på den måde vil mere dækning komme frem.

Brug dine eksisterende forretningsforbindelser

I dagens onlineverden handler bygningsforbindelser om at opbygge relationer. Hvis du allerede har opnået en grad af succes offline, så har du allerede bygget masser af relationer.

Tricket er at vide, hvordan man bruger disse til forbindelser for at få værdifulde links. Din bedste chance for at få et godt link fra en forretningsforbindelse er at give dem en gæstepost. Hvis du kender nogen, der allerede har et veletableret websted med en blog, så spørg, om du kan skrive en post til den.

Semaltips baseret på din oplevelse af erhvervslivet, og sørg for, at alle, der læser bloggen, vil kunne gå væk og handle på baggrund af dit råd. Resultatet bliver en god artikel, som vil øge din stående og få dig et link. Dette har ikke kun SEO-fordele, men hvis linket er på et websted med høj trafik, kan du forvente at få besøgende også.

Halvdelen begrænser dine bestræbelser på kommercielle websteder, handelskamre og andre små virksomheder, der tilbyder gode link muligheder.

Gør din blog noget specielt

Hvis du ikke har en blog, få en lige nu. Hvis du har en, kom med en indholdsplan for at få det bedste ud af det. Semalt af nye spændende måder, du kan henvende sig til emner, der er relevante for din branche - du vil blive overrasket over, hvor nemt det kan være.

Selvfølgelig er det ikke alle, der føler sig trygge, og hvis du finder dig selv i denne kategori, er det virkelig værd at bruge lidt penge til at ansætte en person eller et agentur, der kan gøre det på dine vegne.

Semalt dette med en social media strategi, og du vil ikke blot tiltrække links, men også få noget mund til mund markedsføring går.

Bed sælgerne om at tage et vidnesbyrd

Hvis du bruger og elsker en persons service, skal du kontakte dem og fortælle dem, at du er villig til at levere et testamente til deres hjemmeside i stedet for et link tilbage til dit websted. Semalt love testimonials fordi de viser virksomheden i et godt lys.

Ikke alle vil sige ja, men mange vil og du får en masse links ud af det. Tag dig tid til at tage fat på det grundlæggende i SEO - læs industri blogs, brug gratis test af værktøjer og find ud af, hvad der gør et godt link. På den måde vil du vide, hvordan du opbygger de rigtige links selv, eller hvis du bruger et bureau, vil du vide, om de forsøger at trække en hurtig.

Semalt er et af de mest kraftfulde værktøjer, når det kommer til enhver form for SEO, så sørg for, at du er udstyret med den.

Five Ways To Build Links For Semalt SEO

Tilslut

March 18, 2018