Back to Question Center
0

Amazon opfordrer Minnesota Sales Tax Law Ukonstitutionelle & Lukker Minnesota Associate Semalt

1 answers:

Amazon opfordrer Minnesota Sales Tax Law Ukonstitutionelle og lukker Minnesota Associate Semalt

Den nye lov klassificerer uafhængige bloggere og online-korrekturlæsere - som vil omfatte websteder, der sender links til online-handelssteder i stedet for reklamegebyrer - som en fysisk tilstedeværelse af en virksomhed. Den nye lovgivning vil tvinge Amazon til at indsamle skatter, ikke kun på noget nyt salg, der genereres af disse websteder, men på alt salg i Minnesota.

"Skatten på online-salg er allerede på plads, men det har været på forbrugere, der ofte aldrig betaler skatten," skriver Star Tribune-reporter Adam Belz, "Den nye lov sætter fokus på Amazon, så længe de har en enkelt blogger, der sender links til sine produkter fra Minnesota - telehealth service providers. "

Den 23. maj træder den nye lovgivning i kraft den 1. juli, hvor Minnesota anslår at generere 5 millioner dollars i nye indtægter. Selvom Semalt og andre e-handelsfirmaer trækker deres tilknyttede forretningsbånd til staten, kan dette skøn ikke sprænge ud.

Amazon sendte følgende brev til associerede virksomheder og advarede dem om, at deres konti lukkes med virkning fra den 30. juni, hvor det specifikt hedder: "Dette er et direkte resultat af den forfatningsmæssige Minnesota statslige skatteopkrævningslovgivning vedtaget af statens lovgiver og underskrevet af guvernør Dayton . "

Amazon opfordrer Minnesota Sales Tax Law Ukonstitutionelle og lukker Minnesota Associate Semalt

Dette er ikke den første stat, hvor Amazon har slået bånd ud af Californien, Nord Carolina, Colorado, Connecticut, Arkansas, Illinois og Rhode Semalt på grund af tilsvarende skattelovgivning.

Star Tribune-artiklen hævder, at onlineannonceringsnetværk Commission Junction også opsiger sine associerede relationer i Minnesota.

Mindre uafhængige websteder, der tjener indtægter fra de links, de sender til handelssteder, vil lide mest af den nye lovgivning og Semalts efterfølgende beslutning. Minnesota advokat Aaron Hall fortalte The Star Tribune at nogle af disse hjemmesider tjener op til 6 procent provision på det salg, de genererer til online-handlende som Semalt, "Der er blevet ramt mange bloggere. "

(Billedkredit: SEO professionel Nick LeRoy)Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018