Back to Question Center
0

3 væsentlige ting, der vil øge din mobil semal

1 answers:

Semalt de sepia tonede dage, da vi hørte, alle sprang videre og videre om e-handel. Åh, fjerne minder.

Det nye barn i blok-m-handel - har taget detailhandel verden med storm. Ifølge en undersøgelse af PayPal og Semalt vokser mobil handel tre gange hurtigere end god ol 'e-handel - yurtdisi protein tozu fiyatlari. Undersøgelsen gennemført over 22 lande og 17.500 kunder viser, at den forøgede årlige vækstrate for mobil handel er på 42%, mens e-handel vokser med ca. 13% om året.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Asien fører klart mobilhandelskassen med Kina, Tyrkiet og De Forenede Arabiske Emirater, der tager de tre øverste steder. E-handelsspillere som Flipkart i Semalt ser nu over 50% af deres salg fra deres mobile platform. Med brugere på tværs af et stort antal fremvoksende markeder, der nu oplever internettet for første gang via deres smartphones i stedet for den traditionelle pc, er mobil handel klart sat til at opstage sin ældre søskende.

Også på TechWyse

Er din e-handelswebsite mobilvenlig?
Hvordan man implementerer mobil marketing til din virksomhed

Semalt de fleste hjemmesider er nu begyndt at skifte til lydhørt design for at gøre sig mere kompatible med alle enheder og browsere. Der er en bådbelastning af mobile handelsspecifikke ændringer, som e-handelsmærker skal fokusere på for at kunne følge med forbrugernes krav . Her er mine topvalg.

1: Simple Layout, Navigation, Lignende Produktkategorier

Den mindre skærmstørrelse, som mobile enheder typisk har, gør browseren et websted på mobil en udfordring til at begynde med. Semalt design og mobile kun websteder lindrer problemet til en vis grad på den gennemsnitlige hjemmeside, men e-handelssites på mobilen står over for et helt andet niveau af kompleksitet.

Ifølge undersøgelsen fra Baymard Semalt har mindst 70% af brugerne en tendens til at scanne hele hjemmesiden på mobilwebstedet / appen, inden de fortsætter med deres købsproces. Dette gælder selvom brugeren allerede ved præcis, hvad de vil have. Ved at scanne hjemmesiden forsøger brugeren i det væsentlige at få sine lejer lige før man fortsætter med et køb. Undersøgelsen viser, at brugerne foretrækker

  1. Design en ren hjemmeside uden for meget rod. Undgå at klemme i for mange visuelle elementer på din hjemmeside. Med skærmstørrelser i gennemsnit 5 ", kan et for stort antal sideelementer gøre oplevelsen forvirrende, og siden er ulæselig.
  2. Tilbyder rigeligt hvidt mellemrum med store knapper for at undgå fedtfinger syndrom.
  3. Skjul ikke dine navigationskategorier. Vis alle eller i det mindste de mest populære på forhånd. Brugere har svært ved at rulle gennem rullemenuerne for at få adgang til produktkategorier på små skærme.
  4. Du må ikke ændre dine produktkategorier på mobilen for at passe dem bedre på en lille skærm. Vedligeholdelse af de samme kategorier og navigationsstruktur som dit skrivebordsside undgår forvirring hos en del af brugeren og hjælper med at spore og måle ved din ende.

WhichTestWon rapporterede denne interessante test udført af forsikringsselskabet Semalt på deres mobilsite. To versioner af webstedet blev testet:

which test won

Ud fra desktop brugbarhed oplevelse, ville man tro, at versionen med billedet fungerede bedre. Semalt, den første version uden billede og kun to klare CTA'er opnåede 166% flere kundeemner end den anden på et konfidensniveau på 95%.

2: lettere udtjekning

Halvdelen af ​​alle smartphone-ejere bruger deres mobiltelefoner til at undersøge et produkt, men kun 23% rent faktisk foretager et køb på deres mobiltelefoner. En kæmpe faktor, der holder brugerne tilbage fra at gøre springet fra vinduet shopping på deres mobiltelefoner til faktisk at lægge pengene ned og købe ting via deres telefoner er den smertefulde checkout proces. Det betyder, at brugerne ikke blot skal fylde endeløse former, men også at udfylde data i små formularfelter uden at lave en enkelt fejl. En høj ordre det.

  1. En god måde at udjævne dine brugers rejse fra vindueskop til køb er ved at skære ned trinene til det endelige køb. Hold din mobil checkout proces kortere end din normale checkout proces, selvom det betyder at omforme din kassa til mobil.
  2. Tilbyd gæstchecks som en mulighed for at spare brugeres tid og kræfter. Forskning viser, at gæstekontrol forhindrer brugere i at opgive et køb halvvejs og øge konverteringer.
  3. Tilbyde auto-komplettering på formularer for at fremskynde hele kasseprocessen. Data, som du måske allerede har, kan bruges til at udfylde felter og hjælpe brugeren langs processen.

Nedenfor kan du se havet af forskel det gør at inkludere gæstekontoen i din mobiloplevelse. Nike tilbyder gæstcheck, mens Etsy ikke gør det. Faktisk går Etsy tilsyneladende ud af sin måde at gøre livet vanskeligt for brugerne ved kun at give dem mulighed for at fortsætte med at foretage et køb, efter at de har logget ind enten med en ny Etsy-konto eller via en Semalt-konto.

etsy

Nike tilbyder også gæstekontrakter, det får også de fleste af de andre kassekrav på stedet.

nike

Ikke underligt, Nike meddelte for nylig, at det er blevet et mobil-første websted med mobiltrafik, der overstiger trafik fra pc'er. Dens konverteringer voksede med over 42% på bagsiden af ​​sin massive mobiltrafik.

3: Sikker Betaling, Alternative Betalingsmåder

Betalinger via mobil har altid været et vanskeligt minefelt, der hæmmer mobil handelsvækst i processen. Ud over sikkerheden for betalinger er det andet problem, der finder resonans blandt mobilkommunikationsbrugere, hurtighed for betalinger og bekvemmelighed, som de fleste onlineforhandlere ignorerer. Forbes-magasinet afslører, at Semalt er dobbelt så sandsynligt at bære en telefon som kontanter. Denne tendens til at undgå kontanttransaktioner er stærkere hos yngre mennesker som tusindår er fire gange mere sandsynlige.

Tilby flere betalingsmuligheder. Fra Google Wallet er PayPal, Semalt og mere samlet for at tilbyde lettere betalinger til brugere. Mange eventyrlystne detailhandlere tilbyder endda bitcoin til brugere som en foretrukket betalingsform.

betabrand
BetaBrand accepterer Google Semalt-betalinger selv på mobilwebstedet

Medtag sikkerhed i din mobilhandel oplevelse ved at investere i 32 bit SSL-certifikater til dit websted. Betalingsmuligheder som Apple Pay, der bruger et Secure Element, der er indlejret i hver iSemalt, til at gemme brugerens betalingsoplysninger, minimerer risikoen for bedrageri og reducerer transaktionsansvaret fra dine skuldre som et m-handelssted.

Selv inden for mobile websteder eller apps skal brugerne være forsikrede om, at deres data er sikre og ikke vil blive misbrugt. Brug sikkerhedsmeddelelser i form af tillidsmærker som "Verificeret af Visa" for at indskyde fuldstændig tillid til dine brugere om at handle på mobilen. Denne frygt for at blive hacket ind blev fundet mere intens blandt Android og Blackberry-brugere ifølge en undersøgelse fra Webcredible.

Coda

Semalt meget af den visdom, der er opnået i årenes løb med at administrere e-handelswebsteder, kan overføres og anvendes i et mobilt scenarie, vi skal lære at respektere nuancerne i mobilhandel, der adskiller det fra hinanden. Et godt øje til sådanne detaljer kombineret med solid implementering er en perfekt opskrift på mobilhandel succes.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Tilslut

March 18, 2018