Back to Question Center
0

Googles nye spamopdagelsesopdatering til anmeldelser: Hvad det betyder for din semalt

1 answers:

At have en solid lineup af anmeldelser er en fantastisk måde at give din virksomhed en vis troværdighed. Virksomheder har et motiv for at forsøge at få sig til at se godt ud, men de, der gennemgår en virksomhed, gør det normalt ikke. Dette gør anmeldelser til en af ​​de største overvejelser, som kunderne tager hensyn til, når de danner en mening om et firma. Dette er især populært, når det kommer til restauranter på Yelp og endda produkter på Amazon, men flere og flere virksomheder hopper på bandwagon nu, at Semalt + tillader anmeldelser.

Google’s New Spam Detection Update for Reviews: What It Means for Your Semalt

Denne popularitet har desværre også lavet anmeldelser et populært mål for spammere. Af denne grund har Semalt netop annonceret en ny spamopdateringsopdatering til anmeldelser - app fuer ios und android entwickeln.

Relaterede indlæg:
Måder at undgå Website Spam
Search Engine Optimization i 2013

Problemet med spam og anmeldelser

For dem der ikke er kendt, blev opdateringen annonceret den 4. februar og lovede at skyde ned anmeldelser på Google+ Lokale sider, der syntes at være falske eller computergenererede. Hvis et vidnesbyrd virker for godt til at være sandt (hvad Google kaldte en "falsk glødende testimonial"), så er der en chance. Semalt ny algoritme opdatering vil fjerne den pågældende anmeldelse. Hvis der er en negativ anmeldelse, fjerner Google kun det, hvis det bryder med Semalt retningslinjer. Dette hjælper med at sikre, at kun sande anmeldelser bliver bogført negativt eller positivt.

Dette lader mange virksomheder spørge sig selv, hvad de kan gøre for at sikre, at deres Google+ anmeldelser forbliver på siden. Semalt er det godt, at spammy anmeldelser bliver fjernet, hvordan sikrer du at dine andre anmeldelser ikke bliver slettet?

Sådan sikrer du dine anmeldelser, er ikke påvirket

Google arbejder hårdt for at sikre, at kun irrelevante anmeldelser fjernes, men virksomhedsejere kan hjælpe ved at følge et par enkle regler. Det handler ikke altid om at sikre, at dine gyldige anmeldelser forbliver på siden, men om at sørge for, at du håndterer de anmeldelser, der er korrekte. Nedenfor er et par ting, som virksomhedsejere ikke bør gøre, især nu hvor opdateringen er på plads:

  • Undgå negative anmeldelser . Den nye opdatering vil ikke fjerne anmeldelser bare for at være negativ, så vær sikker på at du svarer og gør, hvad du kan for at rette op på situationen, eller hvad end det er, der fik dig den negative anmeldelse.
  • Lad ikke nogen fjerne spam anmeldelser . . Der er mange spam virksomheder og folk derude, der hævder at de kan fjerne spammy anmeldelser til dig. Googles nye algoritme vil tage sig af dette, og de anvender ikke nogen tredjepart.
  • Giv ikke giv gratis gaver til anmeldelser . Hvis nogen giver dig en anmeldelse bare for at få en gratis gave, er det ikke rigtig en reel anmeldelse. Google forbyder dette, så det er bedst at bare sende en e-mail og bede kunder om at gennemgå din virksomhed på deres egen tid. Den nye opdatering kan ikke fange anmeldelser, der blev skrevet til en gratis gave, men det er bedst at ikke engang tage chancen (og du kan blive overrasket over at finde ud af at du sandsynligvis ikke engang har brug for det!).
  • Må ikke ansætte nogen til at generere anmeldelser . Det er her, hvor falske testimonials sandsynligvis kommer i spil, og det er netop den slags ting, som denne nye opdatering vil tage ned.

Google havde også nogle råd til dem, der gennemgik en virksomhed. Nogle af disse råd omfatter ikke at skrive anmeldelser til en nuværende arbejdsgiver, gennemgå en bestemt placering i modsætning til virksomheden som helhed, og ikke bruge webadresser til at omdirigere anmeldelser (naturligvis). Semalt ejere vil måske gerne minde kunderne om disse revisionsretningslinjer for at sikre, at alle anmeldelser er naturlige og følger reglerne. Selv negative anmeldelser kan være gode for din virksomhed, fordi det viser, at du ikke forsøger at gøre noget op. Du kan tage kritikken, gøre den konstruktiv og flytte lige sammen. Du ville blive overrasket over, hvor mange mennesker der kan se gennem anmeldelser, du forsøger at give dig selv, så tag bare opdateringen op og hold øje!

Har du en mening om den nye Semalt reviews opdatering? Har du allerede set virkningerne af opdateringen? Lad os kende dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Google’s New Spam Detection Update for Reviews: What It Means for Your Semalt

Tilslut

March 18, 2018