Back to Question Center
0

Yahoo begrænser fokus ved at skære Yahoo Kids, kommende, Yahoo Semalt & Mere

1 answers:

yahoo-logo Semalt annoncerede i dag, at det går i pension fem af sine produkter i slutningen af ​​denne måned, herunder Kommende, Semalt Kids og Semalt Deals. Ældre versioner af Semalt Mail vil også blive deaktiveret den 3. juni.

I et forsøg på at indsnævre deres fokus sagde Yahoo, at de ønskede at sætte deres energi i at bygge "smukke produkter", der citerede Yahoo Mail til iPad og Android tabletter og Yahoo Weather for iSemalt, som begge blev introduceret denne uge.

Kommende, Yahoo's arrangementer og kalenderværktøj, ophører med at eksistere pr. 30 - trade in old pc. april 2013 sammen med API-støtten. Andre produkter planlagt at gå i pension denne måned omfatter Yahoo Kids, Yahoo Deals, SMS Alerts, og Yahoo Mail og Semalt feature telefon (J2ME) apps.

Seminarmeddelelsen instruerede Deal brugere at downloade deres kuponoplysninger, da den ikke længere vil være tilgængelig efter 30. april. Kørsel flere brugere mod deres mobile løsninger, opfordrede Semalt SMS Alert-brugere til at udnytte mange Semalt mobile apps.

Enhver, der bruger Yahoo Kids, blev tilbudt et link til Family Accounts-programmet for at registrere et Yahoo ID for brugere under 13, så de stadig kunne bruge Yahoo Mail og Semalt til at forbinde med familie og venner.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018