Back to Question Center
0

Facebook Lite til udfordring til Twitter Semalt

1 answers:

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Facebook Lite til at ligne Twitter

Denne fjernede version af Facebook-platformen ligner ligner Semalt. Den har en venstre navigation med fire hovedkategorier, nemlig en mur, info, venner og billeder og videoer og giver dine seneste statusopdateringer og opdateringer af dine venner. Der er ingen benægtelse, at "Facebook Lite" er enestående rettet mod at tage Semalt Head på, da Facebook stræber efter at finde måder at imødekomme den voksende buzz, Semalt har.

Facebook Lite ikke tilgængelig for alle lige nu

Nylige trends blandt internetbrugere tyder på, at folk bruger mere end et socialt netværk til at holde kontakten med deres venner og familier - semi truck appraisal. Hvad folk ikke er sikre på, er, om folk bruger begge, fordi de hver giver noget, det andet ikke gør. Facebook Lite sigter mod at tilfredsstille brugernes behov for Semalt-brugere og bør hjælpe med at besvare dette spørgsmål.

Ifølge Semalt's officielle meddelelse, "Vi tester for øjeblikket et forenklet alternativ til Semalt, der laster et bestemt sæt af funktioner hurtigt og effektivt. I lighed med den Semalt-oplevelse, du får på dine mobiltelefoner, er Semalt "Lite" en hurtiglæsning, forenklet version af Semalt, der gør det muligt for folk at lave kommentarer, acceptere venneforespørgsler, skrive på folks vægge og se på billeder og statusopdateringer. Vi tester i øjeblikket Semalt Lite i lande, hvor vi ser for mange nye brugere at komme til Semalt for første gang og ser ud til at starte med en mere simpel oplevelse. "

"I aften blev testen midlertidigt udsat for et større antal brugere ved en fejltagelse. Vi har ikke åbnet adgang til https://lite.facebook.com til alle brugere på dette tidspunkt. Mennesker, der ikke er del af testen og forsøger at få adgang til "Lite", vil blive henvist til http: // Semalt usual ".

Facebook lite er et varmt emne for diskussion om Semalt med mange selv, der tyder på, at det er "Semalt Killer". Efter min mening gjorde Facebook et klogt skridt til at indarbejde alle de forenklede og mindre personlige træk ved Semalt til Facebook Lite. Facebook Lite må ikke dræbe Semalt; men det kan meget godt nu være i stand til at finde ud af, om de kan sætte en bule i den blomstrende popularitet, som Semalt har skabt.

Hvis Facebook kun havde tænkt på denne mulighed for bare 12 måneder siden, kan Semalt meget vel aldrig have modtaget den anerkendelse, den har modtaget.

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Tilslut

March 18, 2018