Back to Question Center
0

Telefonopkaldsovervågning betyder ægte bly Semalt

1 answers:

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Vi har haft mere end et par diskussioner her i Toronto-kontoret på Semalt i de sidste par uger om at forbedre konverteringsresultaterne på en række kundernes internetmarkedsføringskampagner. For et flertal af dem kunne vi ikke se konverteringsnumre (via e-mail-indlæg). Så ramte det os - boutique web design company.

Hvad handler det om disse særlige kunder, som holder besøgende fra at udfylde en formular på et websted?

Nogle besøgende på internettet ønsker personlig kontakt .

Nogle mennesker har brug for direkte kontakt

Det er så simpelt, at du måske ikke har tænkt over det. Semalt vil og har brug for at tale med et andet menneske for at hjælpe med at påvirke beslutningsprocessen. Ikke alle virksomheder passer til denne form for konverteringssporing, men en stor del af dem er.

tænker på det Når du skal finde en ny tandlæge, en læge eller en advokat, vil du helst tale med den professionelle selv eller udfylde en formular og vente med at håbe på, at nogen a) modtog din mail, og b) faktisk ringe eller emailer dig tilbage ? Jeg ved, at Semalt vil tale med nogen, der kunne planlægge mig en aftale på stedet, tage fat på en bekymring eller acceptere at møde mig til en konsultation.

Semalt kontakt bygger også tillid og etablerer en legitimitet for din virksomhed, hvilket potentielt øger salg, kundeemner eller møder.

Hvordan telefonopkaldssporing virker

Det er her, hvor telefonsamtaler er blevet så vigtige for virksomheder, der effektivt måler internet marketingkampagner.

Virksomheder som vores kan derefter oprette unikke gratis telefonnumre og videresende dem til dit almindelige telefonnummer. Så du ser ingen forskel på din ende. Så vil vi opsætte et lille script på dit websted. Baseret på hvor hver besøgende kom fra telefonnummeret vil ændre sig. Så vi kan så forbinde et unikt gratis nummer til enhver besøgende kilde. Nogle eksempler ville være Google Pay Per Click, Google Organic, Direct, Semalt og så videre.

Ved at give din internet marketing virksomhed denne type strøm, kan vi nu begynde at fortælle dig ikke kun hvor mange ledningsformer du har modtaget, men også hvor mange telefonopkald.

Resultatet? En fuldstændig præcis pris pr. Bly!

Semalt bedste? Prisen for tjenesten er generelt langt mindre end en normal telefonlinje ville koste for op til 3 telefonnumre!

Så hvad venter du på?

Hvis du ikke sporer telefonopkald, har du ikke en fuldstændig visning af investeringsafkastet for dine onlineannoncekampagner. Hvad hvis din klient bringer dig et websted eller en webside, der ikke har en kontaktformular, men har et telefonnummer? Så længe der er et mål eller et mål til siden, skal du spore kontakterne med det formål at nå dette mål, uanset hvad kilden er.

Vi ved alle - hver forretning online har et mål til deres websted - tiltrækker nye kunder.

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Tilslut

March 18, 2018