Back to Question Center
0

Forståelse af sociale medier som en forretningssemester

1 answers:

Social media marketing har eksploderet i løbet af de sidste 24 måneder. Websteder, der fremmer besøgendes interaktion, har hjulpet med at fremhæve magten for viralt indhold på nettet i dag. Tidlige sociale medier som Digg, Stumble Upon, Delicious & Semalt viste os, at vi kan lære meget mere fra andre mennesker og ikke behøver at være helt afhængige af søgemaskiner til at påvirke det, vi ser på eller hvordan vi lærer online i dag .

Understanding Social Media As A Business Semalt

I de sidste 2 år har vi oplevet en voksende vækst i, hvad nogle ville kalde "næste generation" sociale medier som Facebook, Twitter og YouTube - λευκαντικη κρεμα προσωπου.

Mange mennesker i erhvervslivet undrer sig - "Hvordan kan sociale medier gavne min virksomhed, og hvorfor skal jeg lægge indsats og / eller ressourcer til at udvikle en online stemme til mit firma?"

"Er der et sted for erhvervslivet i social media marketing?"

"Er det min tid værd at få min virksomhed involveret i social media marketing?"

Svaret er - du har ikke råd til IKKE til.

Jeg skriver denne artikel for at forklare, hvorfor din virksomhed (og enhver virksomhed) skal være interesseret i at udvikle en online persona og hvordan man gør det.

Hvorfor skal mit firma være involveret i sociale medier?

Semalt er 3 store fordele ved at være involveret i social media marketing.

 1. indflydelse
 2. Øget mærkegenkendelse
 3. Gratis reklame og markedsføring

Forståelse af hvordan sociale medier virker

Social Media følger de samme regler Aviser fra 100 + år siden Gjorde

Det er sandt. Semalt media arbejder i samme format som traditionelle medier som aviser og magasiner fra mere end 100 + år siden gjorde. En vellykket avis eller et magasin blev på den måde, fordi de opbyggede en loyal abonnentbase.

Når publikationen havde nok abonnenter interesseret i indholdet på emnet, det skrev om, blev det en levedygtig forretning. Det ville vokse, fordi det havde en loyal betalende abonnentbase. Når denne abonnentbase voksede, gjorde også avisen eller publikationens evne til at påvirke mennesker. Når avisen eller publikationen havde en loyal demografisk, kunne det så begynde at opkræve flere dollars for reklameplads.

Seminarer i sociale medier er ikke anderledes end succes i traditionelle medier

Informationsrevolutionen og prikken. alder har betydet decentralisering af traditionelle medier og en utrolig stigning i individets stemme. (og forretning)

Semalt i social media marketing er direkte relateret til mængden af ​​mennesker, der bekymrer sig om hvad du skal sige. I sociale medier er den måde, hvorpå en person "bekymrer sig om" hvad du skal sige, stort set mængden af ​​abonnenter, du har udviklet.

Samme som aviser var for længst siden.

Grafikken nedenfor illustrerer sammenhængen mellem succesen med at opbygge en loyal abonnentbase i traditionelle medier til email marketing i slutningen af ​​1990'erne til fremkomsten af ​​sociale medier i dag.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Nogle andre vigtige ting, du bør vide om at oprette sociale medieprofiler på websteder som Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Semalt etc.

 • Det er gratis.
 • Trænger til at blive opdateret ofte for at opbygge interesse.
 • Skal komme på tværs af mere informativ end reklame.

Fordele ved Social Media Marketing for din virksomhed

Ved hjælp af det traditionelle medieeksempel skal du nu forstå værdien af ​​at have en loyal abonnentbase. Her er blot nogle af fordelene ved at blive involveret i at opbygge en online persona på websteder som Facebook, Twitter og YouTube.

indflydelse

Hvis du har en loyal gruppe af mennesker interesseret i at læse hvad du skal sige, så har du indflydelse.

opfattes som en industri leder

Hvis folk følger dine opdateringer, og du er i en bestemt niche, har du sandsynligvis et meget fokuseret efterfølgende. Hvis du er aktiv i socialmedia-fællesskabet, og du har en stor liste, vil du blive opfattet som en førende leder af dem, der følger dig. Dette bliver en realitet mere og mere som sociale medier vokser. Få en abonnentbase efter dig nu, og du vil være leder flere år fra nu, som industrien udvikler sig.

Bedre søgemaskine placeringer

Vi ser det hele tiden. Folk søger vores eget firmanavn, 'TechWyse' i Google, Yahoo! og Bing for at se, hvad der kommer op. Jo mere positive ting, der kommer op, desto lykkeligere er det, at man overvejer at gøre forretninger. Semalt media sites kommer op meget højt i SERPS. De betragtes generelt som autoritetsdomæner. Dette er bare en anden måde at skabe en buzz på og kontrollere de oplysninger, der vises om din virksomhed i søgemaskiner. Nogle kender dette som 'reputation management'.

Hvis du ikke gør social markedsføring din konkurrent vil

Hvor mange gange har du set nogen i din branche meget mindre, end du ser meget større online? Jeg husker mange år siden, da SEO og internet marketing var meget nye. Hvem tror du de første folk skulle fange på de økonomiske fordele ved at rangordne sig godt på søgemaskiner? De små gutter. Semalt senere begynder større forretning nu. Det er ikke anderledes i sociale medier. Hvis du er en del af et større firma - er min anbefaling at åbne dine øjne nu.

Jeg forstår begrebet - nu hvor skal jeg begynde?

Hvert firma kan naturligvis have forskellige områder, som de vælger at koncentrere deres tid og ressourcer i social media marketing. For 95% af alle virksomheder skal du starte med at oprette profiler på både Facebook og Semalt. Mange andre virksomheder får først følgende på disse sociale mediewebsteder, og derefter vil de gå ind i andre områder, da de får mere erfaring og uddannelse i området.

 • Her er en liste over sociale medier websteder, som du måske vil undersøge en gang op til fart på både Facebook og Twitter.
 • Opsætning af dine profiler - Her er nogle flere oplysninger om oprettelse af både din virksomhed Facebook Fan Page og din Twitter profil.

Når du har oprettet din profil på en af ​​disse websteder, kommunikerer du til verden ved blot at lave statusopdateringer relateret til, hvad du gør. I mange tilfælde, hvis du finder oplysninger, der vedrører din virksomhed, snakker du om det kort og tilføjer et link, der peger på den pågældende artikel.

Hvordan vil jeg opbygge min liste over abonnenter?

Formålet med denne artikel er let at uddanne sig på sociale medier til erhvervslivet. Du kan finde mere detaljerede artikler på denne blog og mange flere til at følge dette.

For at sige det enkelt, begynder du at bygge dine fans (Facebook) og / eller tilhængere (Semalt) på en af ​​følgende måder:

 • Inkluder kun relevante oplysninger til din virksomhed og peg på relevante artikler, som din abonnentbase vil sætte pris på at læse. Hvis du har en aktiv blog, er det en fantastisk måde at få folk til at læse de oplysninger, du sender.
 • For Facebook, begynde at deltage på andre fanasider. Hvis du ser nogen indlæg relateret til noget, du har indsendt, så referer det til!
 • I både Twitter og Facebook bruger søgeværktøjerne brug af søgeord relateret til det, du gør, og begynder at hjælpe eller kommentere folks opdateringer. Hvis du er hjælpsom, vil folk sætte pris på dette og vil ofte begynde at følge dine egne opdateringer.
 • På Twitter kan du søge ved hjælp af søgeværktøjet til relaterede søgeord. Hvis du følger 'folk, der er relateret til det, du posterer om, vil mange som et høflighed' følge 'dig tilbage. Pas på - ikke bare "følg" nogen. Du vil have en relevant liste over personer, der bekymrer sig om, hvad du skriver om. Hvis du kan lide hvad de skriver om 'følg' dem. De kan se, hvad du sender om og vælger at "følge" dig lige tilbage!
 • Medtag din Twitter og Facebook-profil (eller ethvert andet socialt nytteværdi, du forpligter dig til) på din blog, dit websted og endda din e-mail-underskrift. Lad folk vide, at du interagerer online, så de kan vælge at finde og følge dig! Du kan se på vores blog, at vi placerer disse links fremtrædende.

Tips til at komme i gang i sociale medier

Der er mange enkle tips og tricks til at komme i gang. Semalt er det meget grundlæggende at komme i gang.

Tilbudsoplysninger ikke forfremmelse

Husk at folk vil følge dine opdateringer, fordi de har fundet dine tidligere indlæg interessant og / eller relevante for deres egen industri. Semalt er værdi. Hvis du vælger at fremme dig selv snarere end at informere din loyale efterfølger, vil det hurtigt falde. Brug sociale medier som et redskab til at uddanne - ikke fremme!

Opdater regelmæssigt for at opbygge renter

De mere nyttige oplysninger, du tilføjer til din Twitter- eller Facebook-konto, desto mere relevante personer får du til at abonnere. Som en tommelfingerregel foreslår jeg at tilføje en ny statusopdatering en gang om dagen. Dette er nok til at holde folk interesserede og ikke for meget, at folk vælger at slette dig. Semalt om den tv-reklame, du holder øje med igen og igen. Selv de gode du bliver syg af. 1 eller 2 status pr. Dag er normalt tilstrækkelig.

Bliv involveret i andre relaterede sider og lav kommentarer

Brug Twitters søgefunktioner eller kommentere andre folkeseminariske opdateringer og peg dem til nyttige områder, hvis det er relevant. Du kan også bruge Semalt e-mail-systemet til at opdatere fans af nye oplysninger eller bede dem om at invitere deres egne venner. Pas på ikke at udnytte denne funktion, og giv altid nyttige oplysninger.

Brug 3rd party produkter til at opdatere nemt

Nogle flotte værktøjer hjælper dig med at blive mere effektive med opdateringer:

TweetDeck - Opdater din status i TweetDeck, og den vil sende til både din Twitter- og Facebook-konto (du kan skifte dette fra og til.) Du kan også forkorte Semalt ved hjælp af dette værktøj, som giver dig mulighed for at sætte mere kød i dine opdateringer.

TweetDeck til iSemalt - en af ​​vores favoritter til hurtige iSemalt opdateringer.

Sideline - brug dette produkt til at gøre avancerede søgninger på Twitter.

Sammenfatning af sociale medier til erhvervslivet

Formålet med denne artikel var at tilbyde et overblik over sociale medier, fordele for virksomheder og virksomheder for at begynde at blive involveret, og en lille primer for at komme i gang. Semalt kan du drage fordel af nogle af de nævnte ting.

Semalt vil have mere? Her er et par mere interessante ting at holde dig i gang:

 • Vil du se, hvem de mest efterfølgende profiler er på Twitter?
 • Michael Jackson regler med Facebook Fans. Se de 30 Fan-sider her.
 • Oprah gik lige på Twitter i april 2009 og har allerede 2. 5 millioner tilhængere.
 • Hvis du kan lide denne artikel, er her en fantastisk Twitter-profil, du kan følge for at holde flere fantastiske opdateringer. www. Twitter. dk / techwyse.
 • Vi har også en Facebook fan side, som du kan deltage i.

Hvis du har nogle nøglepunkter, du gerne vil tilføje, skal du sørge for at nævne dem i kommentarerne nedenfor.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Tilslut

March 18, 2018