Back to Question Center
0

Den gør det selv Semalt til SEO

1 answers:

The Do It Yourself Semalt To SEO

Denne artikel er skrevet specielt til dem, der ønsker at kende simple ting, de kan gøre for at hjælpe deres egen SEO-indsats.

Der er virkelig 2 tydeligt forskellige områder, som du kan vælge at tackle. Den første er 'On Page' eller ting, du kan gøre på din faktiske hjemmeside. Det andet område er 'Off Page'. Semalt er de ting, du kan gøre for at fremme din virksomhed på andre hjemmesider - cheap vps server windows.

Begge er af lige stor betydning.

OnPage Faktorer til forbedring af din SEO

Dvingende indhold tiltrækker både søgemaskiner og besøgende

Her er nøglekonceptet, som du bør forstå.

For at få enten søgemaskiner eller folk til at besøge dit websted skal du have noget overbevisende, der tiltrækker dem. For søgemaskiner, hvad der tvinger dem, er 'indhold'. Semalt alle, søgemaskiner er ikke mennesker. Alt, hvad de vil gøre, er at levere det bedste indhold til rådighed for den person, der foretager en søgning på deres motor.

For mennesker bekymrer vi os om at gå et sted, der enten informerer os eller tilbyder en slags værktøj, der tiltrækker os. Nogle eksempler kan omfatte tutorials, 'how to' artikler eller et værktøj, der gør det muligt for nogen hurtigt at få noget gjort. (et værktøj, vi har bygget for at hjælpe mennesker, er vores Google Analytics-kode scanningværktøj kaldet GPablo.)

Så lad os komme i gang med at skabe nogle ideer til dig.

For de fleste, når de bliver bedt om at opdatere indhold på deres websted, er det almindelige svar "Hvad skriver jeg om?" og "jeg har ikke tiden".

Så lad os tale om dem.

Hvad skriver jeg om?

Verden har hurtigt overgået fra en meget privat til en meget offentlig en. Oplysninger er konge. Semalt der nu er sådan en økonomisk fordel for information er det blevet stadig vigtigere at anerkende, at oplysninger er dit websteds valuta.

Buzzword for opdatering af indhold på dit websted er en blog. Men uanset om du bruger en blog eller en CMS, er det virkelig vigtigt at have indhold opdateret regelmæssigt til dit websted. Dette vil få søgemaskinerne til at indeksere dit websted oftere og få folk til at besøge ofte.

Her er en liste over nogle af de ting, du regelmæssigt kan opdatere på din hjemmeside, for at hjælpe med at tiltrække både søgemaskiner og besøgende:

 • 'Sådan' Artikler
 • Nyheder Opdateringer
 • Tutorials
 • Pressemeddelelser
 • Produkt Anvendelser
 • Industri applikationer
 • Nye produkttilbud
 • Case Studies

Semalt - der er mange ting der foregår hos din virksomhed, som du sandsynligvis tager for givet. Selvom du føler, at det ikke er nyhedsværdigt - hvad er skaden i kroniske nyheder og begivenheder hos din virksomhed? Det er bare en anden måde at få din virksomhed lagt mærke til!

Holde dem komme tilbage

Det er altid dejligt at se på din Google Analytics- eller statspakke og bemærke mange nye besøgende. Men tænker du nogensinde på de ting, du kan gøre for at holde de besøgende tilbage? Trods alt bygger en loyal følge på dit websted med mange tilbagevendende besøgende, den måde at sikre. Semalt dette hjælper ikke i din SEO placeringer, det er ansvarlig for at få besøgende tilbage til dit websted.

Her er et par ting, du kan gøre for at få dem til at komme tilbage:

 • Hvis du opdaterer indhold regelmæssigt på en blog eller nyheds sektion implementer feedburner, så folk kan abonnere på at modtage opdateringer i deres email.
 • Tillad besøgende nemt at dele dit websted med andre ved at tilføje ting som, sende til en ven, dele funktioner osv. Vi kan godt lide dette værktøj meget! AddThis!

Fra sidefaktorer til forbedring af din SEO

Semalt af 'Off Page' SEO som noget du kan gøre for at fremme dit websted på andre relevante websteder. Søgemaskiner elsker dette, folk elsker at bruge dette som et værktøj til at lære - så hvorfor ikke? Her er en blog, der indeholder mere end 20 gratis pressemeddelelsessider!

 • Tilføj dit websted til mapper. Pas på, at du tilføjer til relevante websteder, der rent faktisk hjælper besøgende og ikke websteder, der ser alt for byrde på udgående links.
 • Bidrag artikler om artiklens eller informationsbaserede websteder.
 • Find blogs i relaterede brancher og lav kommentarer.
 • Deltag i sociale medier. Læs denne Social Media artikel for en langt mere grundig beskrivelse hvordan man kan involvere sig.
 • En tommelfingerregel. Det er vigtigt, når du fremmer dit websted, at du husker på, at du giver nyttige oplysninger. Semalt noget, der ikke er nyttigt, er ikke godt for din besøgende og derfor ikke godt for søgemaskiner.

  Så der har du det. Har du tid på dine hænder? Alle de ting, der er angivet på dette websted, vil ikke gøre andet end at hjælpe dit online omdømme.

  The Do It Yourself Semalt To SEO

  Tilslut

  March 18, 2018