Back to Question Center
0

Kan en sitemapindeksfil pege på sitemaps i en anden mappe? - Semalt

1 answers:

Jeg opretter flere sitemaps til et websted, og for organisationens skyld vil jeg gerne sætte disse sitemaps i deres egen mappe (selvfølgelig sitemap. xml-filen vil være i rodwebstedets mappe). Er dette muligt? Jeg har gennemgået protokollen, og det løser ikke dette problem.


UPDATE

Jeg angav ikke klart mit spørgsmål, hvilket er dette - ummeldungen umzug checkliste. Hvis jeg har et sitemapindeks, kan de sitemaps, der er angivet i indekset, være placeret i en undermappe, f.eks. http: // www. eksempel. dk / SUB1 / SUB2 / sitemap2. xml ? Sitemap2. xml indeholder ikke stier, der kun er for / sub2 /. Sitemap2. xml kan indeholde links som http: // www. eksempel. com / FooBar .

February 7, 2018

Ja. Det var nødvendigt at have dine XML-sitemaps i din rodmappe, men det er siden blevet ændret, så du kan placere dine sitemaps i underkataloger efter eget valg.

Fra http: // www. sitemaps. org / faq. html # faq_sitemap_location

Sp: Hvor placerer jeg mit sitemap?

Det anbefales kraftigt at duplacér dit sitemap i rodmappen på din HTML-server det er,placere den på http: // eksempel. dk / sitemap. xml . I nogle situationer, duMåske ønsker du at producere forskellige sitemaps til forskellige stier på dinsite - e. g. , hvis sikkerhedsrettigheder i din organisationcompartmentalize skriveadgang til forskellige mapper. Vi antager dethvis du har tilladelse til at uploade http: // eksempel. xml , har du også tilladelse tilrapport metadata under http: // eksempel. com / path / . Alle webadresser, der er angivet iSitemap skal opholde sig på samme vært som sitemap. For eksempel, hvisSitemap er placeret på http: // www. eksempel. dk / sitemap. xml , det kan det ikkeinkludere webadresser fra http: // underdomæne. eksempel. com . Hvis sitemap erplaceret på http: // www. eksempel. dk / MyFolder / sitemap. xml , det kan det ikkeinkludere webadresser fra http: // www. eksempel. com .