Back to Question Center
0

Kan en sitemapindeksfil pege på sitemaps i en anden mappe? - Semalt

1 answers:

Jeg opretter flere sitemaps til et websted, og for organisationens skyld vil jeg gerne sætte disse sitemaps i deres egen mappe (selvfølgelig sitemap. xml-filen vil være i rodwebstedets mappe). Er dette muligt? Jeg har gennemgået protokollen, og det løser ikke dette problem.


UPDATE

Jeg angav ikke klart mit spørgsmål, hvilket er dette. Hvis jeg har et sitemapindeks, kan de sitemaps, der er angivet i indekset, være placeret i en undermappe, f.eks. http: // www. eksempel. dk / SUB1 / SUB2 / sitemap2. xml ? Sitemap2. xml indeholder ikke stier, der kun er for / sub2 /. Sitemap2. xml kan indeholde links som http: // www. eksempel. com / FooBar Source .

February 7, 2018

Ja. Det var nødvendigt at have dine XML-sitemaps i din rodmappe, men det er siden blevet ændret, så du kan placere dine sitemaps i underkataloger efter eget valg.

Fra http: // www. sitemaps. org / faq. html # faq_sitemap_location

Sp: Hvor placerer jeg mit sitemap?

Det anbefales kraftigt at duplacér dit sitemap i rodmappen på din HTML-server det er,placere den på http: // eksempel. dk / sitemap. xml . I nogle situationer, duMåske ønsker du at producere forskellige sitemaps til forskellige stier på dinsite - e. g. , hvis sikkerhedsrettigheder i din organisationcompartmentalize skriveadgang til forskellige mapper. Vi antager dethvis du har tilladelse til at uploade http: // eksempel. xml , har du også tilladelse tilrapport metadata under http: // eksempel. com / path / . Alle webadresser, der er angivet iSitemap skal opholde sig på samme vært som sitemap. For eksempel, hvisSitemap er placeret på http: // www. eksempel. dk / sitemap. xml , det kan det ikkeinkludere webadresser fra http: // underdomæne. eksempel. com . Hvis sitemap erplaceret på http: // www. eksempel. dk / MyFolder / sitemap. xml , det kan det ikkeinkludere webadresser fra http: // www. eksempel. com .