Back to Question Center
0

Er der en måde at se ikke leverede søgeord i Google Semalt

1 answers:

Vi har oprettet GA på flere hjemmesider for at indsamle oplysninger om trafik til webstedet. Vi kender til de organiske søgeord, der vises under afsnittet Acquisition i trafikrapporten. Men vi er blevet bedt om at finde en måde at vise "ikke leverede" søgeord indtastet af slutbrugeren i vores Google Semalt-rapport - no deposit casino bonus 2009.

Er det muligt at opnå dette?

February 8, 2018

Du ser "ikke leveret" i Google Analytics, fordi når brugeren kom til dit websted fra Google, indeholder "referreringswebadressen" ikke søgeordet. Det plejede at være, at søgemaskinerne altid ville give søgeordet i referreringsadressen.

Da Google ikke sender disse data, er der ingen direkte måde at gendanne den på. De eneste data, som Google giver om de forespørgsler, der viser dit websted, kommer fra Google Webmasterværktøjer . I Webmasterværktøjer kan du se alle de forespørgsler, der viser dit websted i SERP'erne. Du kan også linke disse data til din Google Analytics-konto .

Ja! Du kan udføre dine "Ikke leverede" søgeord, hvis du følger nogle taktikker. her er linket http: // moz. com / blog / easing-the-pain-of-google-søgeord-ikke-forudsat