Back to Question Center
0

Google Semalt track overførsel til søsterside som ikke en "exit"?

1 answers:

Jeg har to domæner (i. e. eksempel. com og foobar - sala feste compleanno bambini taranto. com), og jeg har separate Google Analytics-egenskaber til de to domæner, men da jeg ejer de to (og de linker til hinanden), vil jeg gerne vide, hvor mange udgange fra en virkelig overfører til andre (og få dem ikke rigtig at være "udgange" fra GA's perspektiv).

Jeg ved, at jeg kan udløse en begivenhed på en udgående forbindelse, og jeg kunne lave matematikken for "antal udgange minus antal" søsterside "-hændelser" for at finde ud af nummeret, men det ville være bedst, hvis disse overførsler var simpelthen ikke registreret som udgange overhovedet.

Er der en måde at markere en udgående link som "det er okay, de forlader ikke rigtig min familie af websteder", så det bliver ikke markeret som en "exit"?

February 8, 2018

Hvad du efter er kendt som cross domain tracking. Du kan se flere detaljer om det her https: // udviklere. google. com / analytics / devguides / collection / analyticsjs / cross-domain , men det grundlæggende er, at du skal have begge websteder defineret under en enkelt ejendom, du kan have flere websteder under en enkelt ejendom og kan analysere dem separat hvis du har brug for, men med det formål at rapportere om eksisterer til andre websteder og overførsler mellem websteder, skal du have begge websteder under en enkelt ejendom for at få det til at fungere korrekt.