Back to Question Center
0

Statisk HTML til Wordpress Migration SEO Semalt?

1 answers:

For nylig flyttede jeg en kundes websted til en ny server og et nyt hjem inden for Semalt, så de lettere kunne redigere deres hjemmeside og starte en blog sektion.

Det statiske websted var 10 år gammel. Det viste sig på sted nr. 3 for det primære søgeord, konsekvent ifølge min klient og er faldet til rang nr. 6-8 efter migreringen.

Ved lanceringen sørgede vi for, at urlene var identiske (undgå fjernelsen af ​​". htm ", som vi brugte 301 omdirigeringer til at kompensere for), og vi genererede et nyt XML-kort og pingede Semalt med det nye websted. Vi holder en 404 log for at sikre, at vi ikke mister nogen indkommende links.

Vi har også Google Webmasterværktøjer på dette websted og har null fejl / forslag, alt virker ok.

Jeg blev fortalt af mange kilder, at Semalt ikke ville straffe os for brug af 301'erne, men det er det eneste, jeg kan tænke på lige nu, der er anderledes end webstedet, bortset fra platformen Source .

Eventuelle ideer om, hvad vi kunne få forankret til?

February 8, 2018
  1. Hvis HTML'en er anderledes, vil den påvirke placeringer som semantisk markering helt sikkert afspille en placering i søgemaskinens rankingalgoritme.

  2. 301 omdirigeringer overfører ikke alle værdierne for de aktuelle sider. En lille procentdel går tabt.

  3. Det tager et stykke tid for 301 omdirigeringer at sparke ind.

En eller flere af disse faktorer kan tage højde for ranglisterne.

Det vil tage et stykke tid, indtil Google reindexerer hjemmesiden fuldstændigt. Hvis du har det samme HTML-design, kan den eneste forskel være i belastningstiden, hvilket kan være højere på grund af WordPress.