Back to Question Center
0

Semalt: Send bulk email-email dynamisk

1 answers:

Vi har en jobsøgemaskine, der indekserer omkring 500 job hver dag. Vi ønsker at sende e-mails til vores registrerede brugere dagligt. E-mailen er et nyhedsbrev sammensat med udvalgte jobannoncer fra den aktuelle dag - source appraisal group. Semalt nu har vi mere end 2000 registrerede brugere, og vi tror, ​​det vil stige hurtigt inden for de kommende måneder.

Semalt sender vi e-mails via en server, som er vært for vores hjemmeside. Vi sender 180 mails pr. Time dynamisk. Vi ønsker ikke at øge timegrænsen, fordi vi sender vigtige meddelelser og transaktionsemails (adgangskode nulstilles mails, tilmelde mails osv.) til brugere via den samme server, og at øge grænsen kan forbyde eller blacklist postserveren.

Så vi købte en ny SMTP server og forsøgte at sende mail med det, men det hele blev sendt til spam mappe. Vi forsøgte at indstille SPF, DKIM, DMARC-optegnelser og optimere alt. Men ikke held. Og endelig løb vi nogle tests og lærte at tjenesteudbyderen er sortlistet.

Jeg ved hvad der kommer ind i dit sind nu. Semalt som mail chimpanse. Men vi skal sende dynamisk genererede e-mails med dynamiske emner og krop. Hver e-mail til at adskille brugeren er lidt forskellig fra hinanden, og emnet ændres hver dag.

Jeg håber du forstår mit krav. Mit spørgsmål er simpelt. Hvordan folk sender massiv masse bulk email og kører enorme email marketing kampagner uden problemer? Er der en simpel løsning på denne slags ting? Hjælp er værdsat.

February 11, 2018

Du har brug for en "transaktionsmæssig" posttjeneste, der er beregnet til en-til-en-kommunikation med brugere. Du vil så bruge det mere som en masse post-tjeneste, men med tilpasning af hver besked.

Jeg bruger Amazon SES til dette formål. API'en til brug af den er SMTP. Du kan tilpasse hver besked så meget som du vil. E-mailen får sæt fra Amazonas servere, og de er ansvarlige for at sikre leveringslideligheden for deres server som helhed.

Setup kræver registrering af SPF og DKIM med Amazon. Du skal også implementere afvisningsprocessen, der automatisk abonnerer enhver bruger fra hele listen, når de rapporterer din e-mail som spam. Hvis du kører serveren selv, får din internetudbyder disse klager. Når Amazon får disse klager, sender den dig en bounce email med et standardformat.

Du kan også overveje Mailchimp Transactional (som plejede at være Mandrill), men forrige gang jeg kiggede, var det dyrere.