Back to Question Center
0

Blokerer Abc.xyz Henvisning Spam - Professionel rådgivning fra Semalt

1 answers:

Abc.xyz er et kendt domænenavn, som tilhører Alphabet Inc. På grund af nogle ukendte årsager er dette domænenavn blevet omtalt som spam af Google Analytics. Således har et stort antal webmastere blokeret det permanent, og du bør også gøre det samme - 97493 paulmann. Det er blevet rapporteret, at abc.xyz er blevet blokeret af et stort antal webmastere verden over. Det har spammet Google Analytics-data med ikke-reelle henvisningsprogrammer og ulovlig trafik. Det ville ikke være forkert at sige, at det er en af ​​de farligste spammingssteder fra tredjepart og bør ikke åbnes for enhver pris.

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , siger, at hvis du har besøgt denne URL, gemmes linket i din browser. Det leder også brugerne til websider, der indeholder mærkelige meddelelser. En af disse meddelelser læses som den er kommet fra grundlæggeren og CEO for Google, Larry Page, men faktum er, at den ikke har noget at gøre med virkeligheden og bør lukkes så tidligt som muligt.

Blokerer webadressen i Google Analytics

Denne særlige webadresse bruger et stort antal taktikker til at gøre sig til at se autentisk og legitim..En masse mennesker vedhæfter det til deres websteder og anser det for et godt henvisningsprogram, men det er faktisk ikke. Dette genererer spøgelsestrafikken til dit websted og beskadiger dine data dagligt. Det er vigtigt at blokere denne webadresse i Google Analytics. Denne webadresse anbefales ikke til store websteder og tjenesteudbydere, da det har været forbundet med mange phishing-angreb. Hackerne og spammerne engagerer folk i henvisningsspam og stjæler deres personlige oplysninger. Abc.xyz er et legitimt websted selv, men når det bliver tilknyttet eller forbundet med andre hjemmesider, kan det ikke få dem gode resultater.

Referrer spammere

Formålet med og målet med henvisningsspammere er at målrette mod data og filer på dine hjemmesider. De forsøger at tiltrække folk gennem en række reklamekampagner. De siger, at de vil promovere dit websted og få dig kvalitetsbesøg, men det er ikke sandt. Næsten alle henvisningsspammere øger deres egen Google-søgeresultatranking ved at oprette backlinks, de bruger dit websted til at oprette sådanne backlinks og kan skabe problemer for dig. De gennemsøges af Googles indeksbots og foregiver at gøre arbejde på dine vegne.

Faren for dit websted

Abc.xyz Google Analytics referrerings spam har til hensigt at beskadige dit websted og ødelægge dets målinger på internettet. Det inficerer dine data og skaber falske rapporter. Det næste skridt er at sende dig falske besøg og hits, så Google Analytics tvivler på dig. Dette inficerer de fleste af dine rapporter og reducerer kvaliteten af ​​din trafik. Så det er meget vigtigt at blokere denne hjemmeside og ikke tilmelde sig tilbud og tilbud, uanset hvor attraktivt og vidunderligt de er. Det vil give dig en høj afvisningsrate og målrette dine søgeord for at rangere sine egne websteder. For at slippe af med det, bør du oprette filtre og blokere det ved at justere dine indstillinger. Du kan også oprette ekskluder filtre for at maksimere din online beskyttelse.

November 28, 2017