Back to Question Center
0

Flere enkle tips fra Semalt For dem, der ønsker at klare Malware Awesomely

1 answers:

For nogle år siden rapporterede Cyphort, at online-svindel var steget med 400% end de foregående år. Malvertisements er de fleste typer annoncer, som inficerer dine computersystemer i et stort antal. Når du klikker på disse annoncer, vil du sandsynligvis blive offer for virus og malware.

Alexander Peresunko, den Semalt Customer Success Manager, advarer om, at angriberen implementerer sådanne strategier for at stjæle dine private oplysninger og dine penge. De betaler for annonceplads for at få deres malware knyttet til annoncerne - ventilatore a piantana silenzioso online. Ligesom phishing-e-mailen forsøger malvertisers at narre brugere til inficerede annoncer dagligt.

Malvertisers Brug Marketing Strategies

Det er korrekt, at annoncenetværk tilbyder en omfattende måde for angriberne at tilpasse deres ondsindede og farlige annoncer. Nogle af firmaerne gør disse annoncer synlige døgnet rundt, bare for penge skyld. Når en bruger indsætter nogle søgeord i søgefeltet, vil han eller hun sandsynligvis blive rettet mod ondsindede annoncer. Sådanne annoncer vises for det meste i form af pop op-vinduer og indeholder malware og vira i et stort antal. De ville tiltrække dig ved at tilbyde nogle flotte beløb til at besvare flere spørgsmål eller klikke på de leverede links. Gennem disse annoncer retter angriberne et stort antal mennesker hver dag, især de multinationale virksomheder, sikkerhedsagenturer og hospitaler.

Hvordan man undgår forfalskninger

En af hovedudfordringerne er, at man undgår forfalskninger..Her har vi talt om et par ting, som du skal huske.

Opdaterede browsere

Først og fremmest bør du opdatere din browser regelmæssigt. I de sidste par måneder har malvertisements tjent op med angler exploit kits. Det er en bestemt type malware, der låser din browser og kan begrænse din adgang til internettet. Den nemmeste måde at rette op på er ved at opdatere dine browsere og plugins en gang om ugen. En opdateret browser vil ikke blive inficeret med malware og vira.

Antivirusprogram

Det ville ikke være forkert at sige, at der ikke er noget alternativ til antivirusprogrammer. De kan scanne dine systemer og hjælpe dig i høj grad med at undgå malware og virus. Antivirusprogrammer virker som et lag af forsvar mod malware og inficerede annoncer.

Ad-blokkere

Du bør altid bruge annonceblokkere, der hjælper dig med at nedslette alle inficerede annoncer. Når det kommer til at bruge hjemmesiderne, indeholder de fleste annoncer malware og vira, og den eneste måde at slippe af med dem, er at aktivere din annonceblokker. Nogle af hjemmesiderne opretholder dog deres indtægter og genererer mange penge ved at give dig sikre og sikre annoncer. Det er svært at finde sådanne websteder, så det er bedre at have en annonceblokerer og holde den opdateret.

Browserlås Ikoner

Sidst men ikke mindst kan du forsøge at låse ikoner, der har tendens til at gå forud for webadresserne i søgefeltet i deres browsere. Det er en nem og sikker måde, og de browsere, der kan tilføjes til det, er Mozilla, Google Chrome og Firefox. Når de sikre HTTPS-websteder trækker indhold fra ikke-sikre HTTP-platforme, vil du sandsynligvis blive advaret om det inden for få sekunder. For eksempel advarer Mozilla brugeren med hver anden ud af ti låsesymboler, så de kan forblive sikre på internettet.

November 28, 2017