Back to Question Center
0

Nemme måder at undgå virus og spyware - Semaltrådgivning

1 answers:

Risikoen for en infektion eller et cyber-angreb fortsætter med at blive højt som dagene går forbi. Hackere fortsætter med at opdatere deres værktøjer, og mange flere trusler præsenterer sig selv som dagene går forbi. Problemet bliver værre for personer, der kører e-handelswebsites end andre brugere. Hackere målrette alle hjørner for at kompromittere tilstanden af ​​cybersikkerheden. I andre tilfælde kan folk støde på tilfælde af identitetstyveri som i kreditkortbedraget.

Artem Abgarian, den førende ekspert fra Semalt , giver et indblik i nogle måder at undgå spyware og virus på:

Installer et kvalitets antivirusprogram

Antivirus software tilbyder nogle af de traditionelle midler til at holde virus væk. Disse programmer kan scanne hele systemet såvel som foretage andre målrettede scanninger. Desuden hjælper spywareprogrammer også computere med at forhindre installation af nogle af de skadelige software. Det er også vigtigt at holde antivirusprogrammet opdateret. Du kan opdatere virus- og motordefinitionerne for at gøre softwaren i stand til at bekæmpe nogle af de almindelige malware og trojanere.

Udfør daglige scanninger

Det er vigtigt at scanne dit system en gang imellem. Nogle virustyper kan komme ind i dit system fra forskellige kilder..For eksempel kan nogle vira oprette nye, som måske ikke er under karantæne af dit antivirusprogram. Udførelse af daglige scanninger kan gøre computeren i stand til at fjerne nogle af de nye eller vedholdende virus. Nogle trojanere kan blive synlige for antivirusprogrammet efter nogle konsekvente antal scanninger. Du kan slippe af med disse vira og meget mere ved at udføre regelmæssige daglige scanninger.

Ignorer spam e-mails

Det er ikke godt at klikke på et link, der kommer fra en spam email. Disse links kan pege på en potentielt skadelig webadresse eller domæne. Desuden kan nogle af disse links indeholde malware og trojanere, hvilket kan få en hacker adgang til adskillige metoder til at komme til en persons oplysninger. Hvis du klikker på spamforbindelser, kan du også få en hacker til at bekræfte, at e-mailadresserne er legitime. Vedhæftede filer, der findes i en spam-e-mail, kan indeholde trojanske heste, som gør hele processen sårbar.

Deaktiver billedforhåndsvisninger i Outlook

Nogle af hackene kan indebære kører spionkode på billeder, der findes på din email. Nogle af disse billeder kan tillade en virusudførelse. Microsoft Outlook har foretaget en ændring for at rette op på dette problem ved at deaktivere forhåndsvisninger som en standardindstilling. For at være sikker kan du føle dine besøgende om sandsynligheden for dette hack og få dem til at få nye metoder til adgang til e-mails. Nogle mennesker kan manipulere med standardindstillingen for Outlook. Sørg for, at billedvisning ikke er en standardindstilling.

Konklusion

At sikre, at cybersikkerheden er sikker, er vigtig. I mange tilfælde kan folk undre sig over, hvordan eller hvilke foranstaltninger der kan gøre deres hjemmeside sikkert for alle. Sikkerheden for et websted såvel som for de besøgende er afhængig af beskyttelsen af ​​anti-spyware. Du kan sikre, at din hjemmeside sikres, så vel som at sensibilisere dine besøgende om vigtige tricks for at hjælpe dem med at holde sig trygge Source .

November 28, 2017