Back to Question Center
0

Nyttig praksis fra Semalt - Sådan frigøres dit kontor fra malware

1 answers:

For alle typer industrier, der undgår malware er et af de største problemer. Beskyttelse af dine data og oplysninger kan udføres med en række programmer og software. Med flere og flere virksomheder, der starter deres hjemmesider og sociale medier, er det blevet nødvendigt for dem at forhindre malware og virusangreb. Malware henvises til fjendtlig software, der omfatter spyware, virus, scareware og andre farlige programmer.

Følgende tips, der er beskrevet af Michael Brown, Customer Success Manager for Semalt , kan hjælpe dig med at forebygge malware og vira i høj grad - registrations oprah weekend.

Brug komplicerede adgangskoder

En af de primære måder folk får hacket på, er at de bruger almindelige og let at gætte passwords. Det er meget vigtigt at bruge komplekse adgangskoder og ændre dem regelmæssigt. Du bør ikke bruge navnet på dit kæledyr, din mor, far, ven eller fødselsdato. I stedet skal du bruge mindst ti tegn med en kombination af store og små bogstaver samt tal. For at sikre din online sikkerhed skal du ændre din adgangskode en eller to gange om ugen og ikke holde dine loginoplysninger gemt på din computer enhed.

Bliv en smartere surfer

For hver person, der bruger internettet, er det vigtigt at blive klog og smart. Vær forsigtig, mens du surfer på webstederne. Forskellige hyperlinks og links kan indeholde malware og virus. Du skal ikke klikke på pop-up links og aldrig åbne e-mail vedhæftede filer..Når du bruger dine yndlingswebsteder, bør du ikke blive fanget af annoncerne og skal aldrig klikke på dem. Det er godt at huske på, at de fleste hjemmesider og e-mails lover priser og penge til gengæld for undersøgelser. Du bør ikke narre af dem, da de er gode for ingenting.

Se hvad du downloader

Du bør altid kontrollere og afbalancere dine downloadvaner. Hvad jeg mener at sige er, at du ikke skal downloade og installere noget, der ser utroværdigt ud. Det skyldes, at hackerne altid er der for at stjæle dine personlige oplysninger og få adgang til dine data. Kilderne, der hovedsagelig angribes af virus og malware, er pop-up vinduer. Nogle af pop-up-vinduerne fortæller deres brugere at installere og downloade deres genstande.

Lad mig fortælle dig, at de indeholder vira og malware og kan få dig til at lide på internettet. Hvis nogen beder dig om at gennemføre undersøgelser, bør du aldrig gøre det, som du kan fokusere på andre ting. På samme tid bør du aldrig klikke på hjemmesiden reklamer. Bare fordi annoncerne ser legitime ud, betyder det ikke, at de er gode til at gå med. Selv nogle Google AdSense-annoncer kan forårsage problemer for din computer eller mobilenhed. Derfor skal du ikke klikke på annoncerne for enhver pris, selvom nogen tilbyder dig penge i denne henseende.

Et andet tip er, at du ikke skal downloade og installere gratis spil. For Candy Crush fans er den dårlige nyhed, at de nyeste versioner kan indeholde virus. Derfor bør du ikke downloade disse spil, når de er tilgængelige gratis. Sidst men ikke mindst, vær forsigtig med dine medieafspillere, da de måske indeholder malware og virus. Det er ikke godt at installere medieafspillere fra ukendte kilder. I stedet kan du downloade og installere dem fra officielle eller autentiske hjemmesider.

November 28, 2017