Back to Question Center
0

Rådgivning fra Semalt - Sådan beskytter du dine personlige data fra phishing og malware Scams

1 answers:

I den nuværende online verden står brugerne over for mange trusler. Disse trusler tager nu en ny form ud i et forsøg på at lokke brugere til at klikke på websteder og links indlejret med malware. Nogle af de almindeligt rapporterede er f.eks. "Opdater din konto nu!" Alternativt "Du har lige vundet et krydstogt!", Selv en fra IRS hævder at den har en tilbagebetaling til brugeren - best vapor mods on the market.

Hvis man er ny til phishing-verdenen, kan disse udsagn ligner ægte muligheder. Men de er "agn", sendt i form af e-mails, tekster, telefonopkald, alle designet til at nå ét mål. De retter sig alle mod brugerens kontanter, adgangskoder, personlige oplysninger, som de kan bruge til at stjæle identiteter.

Customer Success Manager for Semalt , Andrew Dyhan, er en værdifuld retningslinje til beskyttelse af dit system mod farlige infektioner.

På grund af onlinebrugerne har IRS sammenholdt med statens indtægtsafdeling og repræsentanter fra skatteindustrien for at uddanne folk på de trusler mod personlige og finansielle oplysninger, der eksisterer i øjeblikket. De tre grupper mener, at de ved at arbejde sammen med de ramte kan bedre komme med en løsning for at afslutte dette helt.

Phishing fortsætter med at udgøre et stort problem, da det fortsat er meget effektivt til hackere, da det virker. Hver dag tjener som en mulighed for hackere til at udvikle en ny måde at omgå folks sikkerhedsforsvar og stjæle penge eller personlige data. Folk skal ikke begå fejl, fordi disse aktiviteter vil påvirke deres skatter..

Den vigtigste forsvarslinje når det kommer til denne type forbrydelser, er ikke den anvendte teknologi, men den bruger, der kontrollerer den. Maskiner udfører funktioner, som brugerne indlæser, så der er ingen kræsne niveau af tillid man har med den person, de kommunikerer med. Kriminelle vil udgøre som enkeltpersoner eller organisationer, som brugeren stoler på eller anerkender. I nogle tilfælde hakker de en bekendtskabs konto og bruger listen over kontakter, de skal sende spam-e-mails. Normalt hævder de at være banken, kreditkortselskabet eller endda en skatteprogramvareudbyder. Andre gange kan de gå i større længder for at hævde, at de er et statsorgan for at forsøge at øge troværdigheden af ​​deres krav.

En ting at huske gennem alt dette er, at ingen legitime organisation beder om personlige oplysninger ved hjælp af uformelle kommunikationsmidler som e-mails. Ud over dette er eventuelle trusler eller retssager til at skubbe en person til at udlevere deres oplysninger passer til et legitimt firmas profil.

De scam-e-mails, der sendes til indbakken eller usikrede websteder, er kilder til malware, som får adgang uden brugerens viden. De giver kriminelle fuld adgang til enheden og kan styre de data, de finder der til deres fordel.

Følg disse retningslinjer for at forhindre dette:

  • Undgå alle mistænkelige e-mails, og hvis du åbner, skal du ikke klikke på webadressens webadresser, der er indlejret der. Kopier og indsæt linket i adressefeltet i browseren i stedet.
  • Pas på ikke at blive offer for phishing-svindel, der beder om at benytte nogle oplysninger, så de enten kan verificere eller opdatere en konto.
  • Klik ikke på nogen vedhæftede filer, der sendes af en ukendt person.
  • Download kun software fra kendte kilder.
  • Brug sikkerhedssoftware til at blokere popupannoncer, som nogle gange har virus kodet ind i dem.
  • Sørg for, at hele familien har et godt kendskab til sikre online- og computervaner.
November 28, 2017