Back to Question Center
0

Retningslinjerne fra Semalt for at undgå skadelig software

1 answers:

E-mail-spam og internet giver hackere med nem adgang til dine personlige computere og oplysninger. I et øjeblik eller to er din adgang begrænset, hvilket betyder at du ikke kan åbne, dele eller slette dine filer. Hackerne beder dig derefter om at betale løsepenge, inden du genvinder adgangen til dine personlige computere. Selvfølgelig er der et stort antal software, programmer og værktøjer, som du kan downloade for at reducere antallet af onlineangreb - vps hosting cheap linux server. De fleste af software og programmer forhindrer virus- og malwareangrebene, men kan ikke holde dit computersystem sikkert af det hele. Det er derfor vigtigt, at du ikke er afhængig af disse værktøjer og søger alternativer.

Andrew Dyhan, Customer Success Manager for Semalt Digital Services, indeholder i denne artikel de værdifulde anti-malware koncepter.

Heldigvis behøver du ikke hjælp fra en computer ingeniør eller et program til at beskytte din personlige computer, fordi forskellige værktøjer og programmer er der for at hjælpe dig i denne henseende. Du skal bare sørge for, at du har installeret et antivirusprogram. Det er også vigtigt at opdatere det regelmæssigt. Sørg for, at din valgfrihed er opdateret og en af ​​de bedste. Du bør holde det på, mens du bruger internettet, så det automatisk scanner dit system og holder dig opdateret med hvad der sker. Du kan tjekke alt manuelt for at vide mere om de mulige trusler og slippe af med dem.

Når du har downloadet en software og bruger prøveversionen, er det vigtigt at kontrollere dens funktioner, før du køber den. Der findes også andre applikationer på internettet, som kan sammenlignes og verificeres, før du vælger det rigtige antivirusprogram. Sørg for, at dit antivirusværktøj er i stand til at holde dine oplysninger beskyttet. Det skal være nemt at downloade og tilhøre en fornyet og autentisk hjemmeside. Du behøver ikke downloade antivirusprogrammer fra ikke-legitime kilder. Selv de legitime websteder har ofte inficerede programmer, der er bedre at holde sig væk fra.

Når det kommer til at installere antivirusprogrammer, skal du være opmærksom på, hvad der installeres på dit computersystem. Under denne proces skal du ikke klikke på pop op-vinduerne eller installere nogle ukendte ting. Der er chancer for, at dette vil forsøge at installere browser-add-ons og værktøjslinjer til dit system. Du bør holde disse ting væk fra din pc, da de indeholder virus og malware i et betydeligt antal.

Det ville ikke være forkert at sige, at der er et stort antal webbrowsere derude. Disse gør os forvirrede, da alle ser godt ud og tilbyder masser af funktioner. Mens du downloader og installerer en browser, skal du sørge for, at den er fuldt udstyret og har antivirusværktøjer ledsaget af den.

Sidst men ikke mindst bør du kunne køre et antivirusprogram med din browser på en bedre måde. Du skal også kunne åbne vedhæftede filer og klikke på de autentiske links uden problemer. Samtidig skal du holde dig væk fra ukendte e-mailvedhæftninger og pop op-vinduer, da de muligvis indeholder virus i et stort antal. Scan dit computersystem to gange om ugen for at forhindre mulige virusangreb. Lad windows du ikke ved noget om, da de kan inficere dine personlige computere.

November 28, 2017