Back to Question Center
0

Sådan gennemse du sikkert og undgå malware - Tips fra Semalt

1 answers:

Android-bruger skal være opmærksom på alle tidspunkter, når du bruger internettet. Internettet er lastet med trojaner og vira, der kan forårsage alvorlig skade på telefonen og personlige data for brugeren. Følsomme data udsættes for internetbrugere via downloadbare apps og bliver udsat for hackere og malware, der kan udføre identitetstyveri og con. Internettet skal derfor navigeres omhyggeligt, mens man overholder sikkerhedsprocedurer på de anvendte smarte enheder.

Max Bell, Customer Success Manager for Semalt , giver enkle tips om, hvordan man forbliver sikker fra virus og malware, når du bruger internettet på din smartphone - smok tfv8 baby coils v8 baby t6.

Pas på hvad du skal klikke på

Pop-up-annoncer på websteder er veje, der bruges af hackere til at forbinde malware og trojanere til internetbrugere. Ved at klikke på fishy annoncer, der dukker op på de besøgte websider, downloades skadelig software, der indeholder vira eller monitor og deler aktiviteterne i Android-telefonen med hackere. Trojaner og vira, der er knyttet til pop-up-annoncer, kommer i attraktive former som et uopfordret antivirusprogram. Altid være på udkig.

Gør ikke noget ulovligt

Hold altid browseren up-to-date

Brug af en forældet browser på telefonen udsætter brugerangrebene fra vira og malware. En browser evne til at bekæmpe trojaner og malware sænker med sin alder. En Android-enhed kan undgå angreb fra virus, når du bruger avanceret som Chrome, Firefox og Opera i forhold til Safari, Internet Explorer og Netscape. Vælg klogt standardwebbrowseren på enheden for at sikre sikkerhed mod malware og virus.

Kontroller de nødvendige tilladelser

Før installationen af ​​downloadede applikationer beder apps om tilladelse afhængigt af, hvad de skal gøre på Android-enheden. Mens nogle apps vil anmode om adgang til kontakter, internettet eller kameraet, er det vigtigt at forstå nødvendigheden af ​​den tilladelse, der kræves af en bestemt applikation. Evnen hos en applikation kan udsætte enheden for forskellige trusler online, herunder virus og malware, afhængigt af de ønskede tilladelser, der vises under installationen.

Brug applikationer fra ansete App butikker

Et trin til sikkerhed mod vira og malware på de smarte gadgets, der kører Android-platforme, er at downloade og bruge anmodninger fra anbefalede App-butikker. Appbutikker som Android Google Play og det ansete Amazon Appstore giver dybtgående sikkerhedskontroller for alle applikationer, der uploades i deres butikker. Downloadning af applikationer fra de tilfældige websteder, der sommetider tilbyder solgte applikationer gratis, afslører Android-enheden til mange problemer.

Sikkerhedsapplikationer som antivirusprogrammer kan lette scanning af downloadede apps til virus og malware på android-gadgets, når applikationerne kommer fra usikre kilder.

November 28, 2017