Back to Question Center
0

Semalt ekspert på malware infektion forebyggelse

1 answers:

Når vores computersystemer bremser eller opfører sig usædvanligt, bør vi kontrollere, om der er en virus eller ej. Ofte forstår folk ikke, at deres computer enheder er inficeret af malware eller vira, der forårsager alvorlige skader. Et stort antal hackere sender dig mistænkelige e-mails og forsøger at fælde dig på den ene eller den anden måde.

Der er imidlertid intet at bekymre sig om, da du kan beskytte din enhed ved at huske på følgende ting, som Oliver King, kundesucceschefen for Semalt

Overvåg dit websteds sundhed

Google opfordrer sine brugere og webmastere til at foretage en ordentlig undersøgelse. Forskellige karakteristika ved Google og Search Console kan hjælpe dig med at identificere potentielle problemer inden for få minutter. Du kan f.eks. Prøve Googles webstedssøgning for at kontrollere, hvad der hidtil er indekseret. Det er en god ide for webmastere, da de kan sikre sig, at tingene går ordentligt. Det er også vigtigt, at du begrænser din søgning til specifikke sider. Hvis søgemaskinen f.eks. Søger efter Blogspot-sider, kan du kun omdirigere dem til de mest egnede og beskyttede sider. Siden Søgeforespørgsler indeholder et stort antal søgeord, som Google finder på din hjemmeside. Hvis du ser at nogle uventede søgeord også afsløres, er det tid til at blokere dem alle, før det er for sent, og dit websted bliver kompromitteret. På siden Sikkerhedsproblemer findes eksempler på weblinks og artikler, som kan indeholde ondsindede koder. Indstillingen Hent som Google giver brugerne mulighed for at se, hvad Google gennemgår..Hvis du ser, at den har gennemsøgt en inficeret side, skal du fjerne den fra din liste så tidligt som muligt.

Sikkerhedscheckliste

Det er vigtigt, at du regelmæssigt overvåger dit websted. Udover dette bør du vælge stærke adgangskoder som webmaster. Du kan kontrollere Gmail-retningslinjerne for, hvordan du vælger stærke adgangskoder. Det er en god ide at vælge tredjeparts indholdsleverandører, men det skal du gøre omhyggeligt og sørge for, at de ikke giver dig dobbelt og kopieret indhold, da det kan skade dit websted i stor udstrækning. Du bør kontakte din hosting- eller webudbyder for løbende support og tips om, hvordan du kan være sikker på internettet. De fleste virksomheder giver deres kunder regelmæssige opdateringer om, hvordan de kan holde deres sider og konti sikre. Hvis dine sider eller websteder har RSS-feeds, skal du invitere flere og flere mennesker til at abonnere på det. Mens du arbejder på internettet, bør du gøre dine lokale arbejdsstationer opdateret og installere nye versioner af software til at rengøre vira og trojanske.

Webmastere med serveradgang

Du bør regelmæssigt kontrollere din serverkonfiguration. Apache har forskellige spændende sikkerhedskonfigurationstips til sine brugere, og Microsoft har også en liste over tekniske ressourcer til din lethed. De beder deres brugere om at være opmærksomme på katalogindsendelser, kryptering og godkendelse af hjemmesiderne. Du bør også lave sikkerhedskopier af dine filer, så de ikke går tabt, selv når dit website er hacket. Det er vigtigt for alle brugere at holde sig opdateret med den moderne software og blive informeret om deres patches og nye versioner. Der er mange værktøjer og software, der hjælper dig med at udvikle et websted inden for få minutter, men det er meget vigtigt at vælge det rigtige værktøj, da der er forskellige muligheder derude. Du skal holde øje med alle udvidelser og logfiler. Hvis nogle af filerne leder dig til ukendte steder, skal du fjerne dem fra dit computersystem så tidligt som muligt. Du bør tjekke dine websteder for almindelige sårbarheder og undgå at have en mappe med åben tilladelse

Google siger, at vi skal bruge SFTP og SSH til overførsel af data. Begge disse systemer holder dine websteder sikre mod mulige trusler. Google Online Security Blog indeholder mange tips om online sikkerhed og sikkerhed, så du bør kontrollere det regelmæssigt Source .

November 28, 2017