Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer risici på sociale medier og mulige løsninger

1 answers:

I nyere tid er der bekymringer over stigningen i svindel, der er rettet mod sociale medier. Disse sociale platforme omfatter, men er ikke begrænset til Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram. Tilsyneladende er sociale medier en af ​​de bedste platforme for marketing mærker. Brandledere kan således ikke risikere at trække sig væk fra at få adgang til et stort flertal af deres interessenter.

Jason Adler, den førende ekspert fra Semalt , kigger på forskellige måder at ikke alene identificere risiciene, men også rette op på dem.

risiciene

For det første er den mest almindelige risiko menneskelig fejl - oculos de sol ray ban round. Det kan skyldes tweeting eller phishing. Nogle amerikanske medarbejdere, der arbejder i et Airways-firma, poster ved et uheld et billede, der er X-rated. En anden risiko er en person, der ikke er interesseret i sociale medier. Det ligner næsten menneskelige fejl og har potentiale til ikke blot at inficere en konto med en ondsindet virus, men også at sprede den til tilhængere. Derudover er der ondsindede apps, der kommer på forskellige måder og former, for eksempel malware eller adware. De væsentligste angreb er Locky app, som gjorde det muligt at ændre billedfilen og kræve betaling til genoprettelse. Den fjerde er phishing, som virker som ondsindede apps og bruges til at udtrække brugerens oplysninger og sprede dem til andre brugere. Endelig er privatlivets indstilling, det er afgørende for virksomheder at beskytte deres sociale medier konto for at undgå hackere hurtigt adgang til deres konto..

Mulige løsninger

Virksomheder bør først og fremmest have en politik, der berører dette spørgsmål. Den bedste politik skal være en, der tilskynder medarbejderne til at være i spidsen for at sikre sikkerheden for selskabets sociale medier er intakt. Sammenfattende bør den bedste politik indeholde en måde at komme med et stærkt kodeord på. Det skal også omfatte en mekanisme for at undgå phishing, menneskelig fejl og malware blandt andet software, der er ondsindet. For det andet er det vigtigt at uddanne medarbejderne på den indførte politik. Gør det muligt for medarbejderne at forstå, hvad de skal gøre og hvad ikke. Et godt eksempel er Wiley organisation, der gør det samme.

Desuden er det vigtigt at sætte grænsen på, når medarbejderne skal være på sociale medier. Pointen her er at sikre, at kun de rigtige mennesker styrer platformen. Ved at anvende værktøjer som HootSuite kan man med fordel reducere menneskelige fejl. Endelig hjælper det med at begrænse arbejdstagere til specifikke ansvarsområder. Derudover burde der være specifikt ansvarligt personale. Det hjælper ikke kun med at mildne risici, men også at undgå at alle skal fungere som leder. Også sikker teknologi, der forhindrer hacking. En måde at opnå beskyttende adgangskoder ved brug af adgangskodeværktøjer som LastPass.

En anden måde er at overvåge kanalerne. HootSuite hjælper konvergerende information fra alle kanaler til en kilde. Derudover kan Bandwatch som en app også være nyttig til flere kilder. Endelig bør virksomhederne foretage en regelmæssig revision for at sikre sig, at kontoen er ren. Tre vigtige ting at kontrollere er, men er ikke begrænset til sikkerhedstrusler, tilgængelighed og kontoindstillinger.

November 28, 2017