Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer, hvordan man undgår malwareinfektioner

1 answers:

Internettet har givet os mulighed for at gøre en masse ting, herunder at få oplysninger fra ethvert hjørne af verden. Vi er blevet mere og mere nysgerrige, og nogle gange kan vores nysgerrighed føre os ned meget mørke virtuelle stræder uden vores viden. Sikkerhedsanalytikere siger, at den største sikkerhedsrisiko for en brugers computer er brugeren - list of all us friendly online casinos. Ofte er det vores gør eller ikke gør det, får vores enheder inficeret med malware.

Ross Barber, kundesucceschef for Semalt , sikrer, at det er vigtigt at vide, hvad vi skal gøre og ikke for at undgå malwareinfektion. At vide, hvordan malware kommer ind i en computer, er det første skridt i krigen mod malware-infektion.

Hvordan bliver en computer inficeret med malware?

1. Når du besøger et ukendt websted

Det er uheldigt, at du ved det meste ikke ved, om et websted er inficeret, før du besøger det. Chancen for at nogen computer bliver inficeret med virus, når de besøger webstedet, er næsten ens. Du kan minimere risikoen for at klikke på et potentielt risikabelt websted ved at afholde sig fra at klikke på noget og alt, der fanger din opmærksomhed. Ofte vil malware spredere gøre deres bedste for at sætte noget på internettet, der får så mange mennesker til det inficerede websted.

2. Downloading af filer fra usikre kilder

Som deling af filer er blevet den daglige vane hos næsten enhver internetbruger, har cyberkriminelle fundet spredning af malware via filnedlæsning meget effektiv. Så vedhæfter de malware-filer til videoer, musik, film eller anden software, så ofre ikke ved, hvornår den ondsindede fil kommer ind i computeren. Det er altid klogt at downloade filer, hvad enten medier eller applikationssoftware, fra kendte og troværdige kilder.

3. Når du klikker på popups

Popup-meddelelser kan være reklamer eller advarsler om et bestemt problem, som din computer har.."Advarsel" popups er de mest almindeligt anvendte metoder til trojanske angreb. Meddelelsen indeholder ofte nogle tilfældige instruktioner om, hvordan du løser problemet, men det er normalt en måde at narre brugeren på at tillade malware at inficere hans / hendes enhed. Bare ignorér sådanne popups, når de vises.

4. Åbning af vedhæftede filer i e-mail før scanning af dem

Emails med vedhæftede filer skal håndteres omhyggeligt. Hvis e-mailen er fra en person, du ikke ved, skal du ikke engang åbne vedhæftet fil. Faktisk er den bedste foranstaltning at slette e-mailen. Og hvis det er fra nogen du kender, men vedhæftet fil ser mistænkeligt ud, skal du ikke skynde dig at hente den. Først skal du kontakte personen for at bekræfte, hvad vedhæftet fil er, og hvis du downloader det, skal du scanne det med up-to-date anti-malware-software, før du åbner den.

5. Brug af et USB-drev

Når en USB-stick er inficeret, kan den sprede malware til hver computer, den er tilsluttet. Nogle pinde er så meget smittet, at de kan skade hele dit computersystem med det samme. For at holde computeren og dine filer sikre må du kun acceptere USB-sticks fra personer, du kender, og ALTID scanne stokken, før du åbner den.

Grundlæggende internetforanstaltninger

Her er to foranstaltninger, som aldrig bør undervurderes:

Installation af virus / malware beskyttelse

Dette betragtes sandsynligvis som et grundlæggende tip til at holde fokus på, men der er mange computere, især hjemmecomputere, der fungerer uden beskyttelse mod malware. Hvis du vil holde din computer sikker mod malware infektion, skal du nu installere virus / malware beskyttelse. Du kan endda installere gratis antivirusprogrammet fra anerkendte udbydere som Microsoft - selv om dette ikke er den bedste løsning, er det bedre end at have ingen beskyttelse mod malware overhovedet.

Hold dit system og anti-malware software opdateret

Vedligeholdelse af dit system og software er den anden grundlæggende internet sikkerhedsforanstaltning. Opdatering af dit operativsystem og applikationer regelmæssigt med de nyeste drivere, opdateringer og sikkerhedsrettelser sikrer, at enheden er fri for de fleste sikkerhedsrisici.

Malware infektion kan være en af ​​de mest uheldige ting, der kan opstå på din computer eller anden enhed. Hvis det sker, lad det aldrig skyldes din forsømmelighed. Sørg for, at du altid er udstyret med oplysninger om, hvordan du registrerer og undgå malware infektion.

November 28, 2017