Back to Question Center
0

Semalt Expert: Grunde til at bruge Google Analytics

1 answers:

Det er ligegyldigt, om du har ejet et domæne i mange år eller kun i et par dage. Der er to vigtige Google Analytics-filtre, du skal bruge. Årsagerne til dette er at sikre, at de genererede rapporter altid er nøjagtige, og du vil fortsætte med at nyde profitable trafik.

Først og fremmest kan ingen selvrespektive online-iværksættere, der har et websted, uden en Google Analytics-konto, der er gratis og nem at oprette. Det skal være et must for alle virksomheder, hvilket gør den person, der har det den smarteste virksomhedsejere. Også som administrator bør man ikke overse admin-mulighederne for at oprette filtre. De fleste mennesker glemmer, at magten til at skabe de mest betydningsfulde og pålidelige data ligger i administra tionsfunktionen i Google Analytics.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt , giver dig mulighed for at kende de to følgende filtre, der helt sikkert vil gøre en stor forskel i nøjagtigheden af ​​alle månedlige rapporter fra Google Analytics.

Mulighed 1

Som nævnt tidligere er en ting at passe på, henvisnings spam..Google Analytics sporer ejerens aktivitet som standard. Det er et problem, der ikke hjælper med at bestemme sådanne ting som de øverste destinationssider, de korrekte konverteringsfrekvenser, tid brugt på webstedet eller siderne pr. Besøg. Den enkleste måde at løse dette problem på er at oprette et filter, der blokerer for al trafik, der kommer fra en bestemt eller række IP-adresser. For at opnå dette skal du tage følgende trin:

  • Gå til fanen Administrator og vælg filtre;
  • Opret et nyt filter "+ Nyt filter";
  • Navngiv det nye filter;
  • Sørg for at markere feltet for det foruddefinerede filter;
  • Vælg at udelukke trafik fra en IP-adresse;
  • Det næste skridt er at indsætte den specifikke adresse, man ønsker at fjerne. Google "Hvad er min IP" for at bestemme den aktuelle IP-adresse;
  • Gem.
Mulighed 2

Nogle virksomheder er for doven til at oprette kildekoder til deres websites. I stedet stjæler de kildekoder fra andre virksomheder og bruger dem som deres egne. På trods af at det er skammeligt og patetisk, er det noget, som virksomhedsejere skal håndtere fra tid til anden. Sådanne handlinger kan påvirke trafikoplysningerne for et websted, da nogle af disse virksomheder, der deltager i hackingen, glemmer at fjerne Google Analytics-scriptet fra koden. Til sidst kombinerer både trafik fra den oprindelige ejer og det andet firma trafikdata. Den eneste måde at løse en sådan fejl på er at oprette et filter, der kun accepterer den trafik, der kommer fra virksomhedens domæne. Sådan gør du dette:

  • Op til det punkt, hvor man skal tjekke den foruddefinerede filterkasse, vælger kun at medtage trafikken til værtsnavnet, der kun indeholder roddomænet;
  • Indtast roddomænet;
  • Gem Source .
November 29, 2017