Back to Question Center
0

Semalt Expert om, hvordan man bekæmper Ransomware i Windows og forbliver trygt

1 answers:

Det ville ikke være forkert at sige, at de massive ransomware-angreb har inficeret et stort antal computere verden over og har forkrøbet smartphones i forskellige lande.

Før vi går videre med noget andet, skal vi have en ide om, hvad der er ransomware. Jason Adler, Customer Success Manager for Semalt , kigger på denne definition og måder at undgå angrebene på.

Ransomware er en af ​​de farligste former for edb-programmer. Det har evnen til at påvirke enhver type operativsystem og enhver browser inden for andet. Teknolog eksperter hævder, at mere end en milliard Windows-pc'er er blevet inficeret over hele verden med ransomware i de seneste måneder - all in one vape shop. Det største mål for hackere er computersystemet af hospitaler og sikkerhedsagenturer.

Når ransomware kommer ind på dine computere, er det sandsynligt at kryptere filer i et stort antal. Så du vil ikke kunne få adgang til dine data. Formålet er at begrænse din adgang til et par programmer og filer, så hackerne kan spørge dig om penge. For at genoprette din adgang skal du betale noget fra $ 300 til $ 3.000. Hackerne ville ikke lade dig få adgang til din enhed og dens filer, indtil du har betalt løsepenge helt eller delvist.

Ransomware angreb

I de seneste måneder er et stort antal computersystemer blevet berørt verden over. For eksempel blev forskellige NHS-hospitaler smittet, og deres computerudstyr blev beskadiget af det hele. Ikke kun dette, men også de britiske folkesundhedssystemer blev lukket den foregående måned, og forskellige patienter blev ikke optaget på hospitalerne på grund af dette problem. Over ti tusind computere i Rusland blev alvorligt beskadiget. Flere FedEx kontorer i USA og forskellige virksomheder i Canada blev fanget af ransomware. Angrebet er relateret til virusstammer, der hedder Wana Decrypt, der nemt trænger ind i computersystemer og inficerer dem i et betydeligt antal.

Hvordan får du ransomware?

Der er nogle måder, hvorpå ransomware inficerer computersystemer. Den mest almindelige måde er via e-mail vedhæftede filer. Hackerne sender dig e-mails med inficerede filer og smukke pop-up vinduer. Deres meddelelser bør ikke åbnes og læses for enhver pris. De hackede websites downloader automatisk virus og malware til dine systemer og kører disse ubeskyttede genstande for at inficere flere af dine filer. Hvis du ser noget mistænkeligt indhold på dit websted, skal du enten installere et antivirusprogram til at prøve et plugin for at slippe af med det pågældende indhold. Alternativt kan du kontakte nærliggende politistation eller rapportere problemet til FBI så tidligt som muligt.

Hvordan man undgår ransomware?

Forskellige rapporter viser, at ransomware har forårsaget alvorlige skader på et stort antal computersystemer verden over. De fleste mennesker med Windows og Linux bliver smittet med det. Den bedste måde at forblive beskyttet på og undgå malware er at holde din Windows opdateret. Du skal altid installere de nyeste versioner af Windows og vedligeholde deres vedligeholdte indstillinger. Ransomware spredes hurtigt, fordi forskellige computere kører gamle versioner af browsere og Windows. Opdatering af Windows og browsere vil ikke tage meget af din tid; det vil holde dig sikker på internettet og kan i høj grad beskytte dine filer.

De fleste mennesker sætter pause eller sluk for Windows-opdateringsindstillingen i deres WiFi-indstillinger. Du bør aldrig gøre det, da det kan medføre alvorlige problemer for dit computersystem.

Installer og opdater sikkerhedssoftware

Sidst men ikke mindst bør du installere og opdatere sikkerhedsværktøjer regelmæssigt. Nogle af de berømte tredjeparts software og programmer er AVG Antivirus, Avira Free Security Suite, Avast Free Antivirus, Bitdefender Antivirus Software og Panda Free Antivirus.

November 28, 2017