Back to Question Center
0

Semalt Expert - Sådan beskytter du dig mod Mac Malware

1 answers:

Til at begynde med er det stadig det vigtigste aspekt, når det kommer til at undgå malware. Vigtigst er at holde dit system og al din software opdateret. Softwarevirksomheder finder ofte og retter sikkerhedstrusler. Disse trusler baner jævnligt måder til hackere at identificere svage punkter og installere skadelig software på din maskine. Til tider mener folk, at ved frigivelse af en opdatering for at lukke en sikkerhedsrisiko, ville hackere give op - best emblem maker. Sådanne opdateringer giver dog hackere en bekvem måde at angribe computere, der ikke er opdateret.

For eksempel var malware (Sabpab), der var optrådt i 2012, udnyttet af en Microsoft Office-trussel, der var blevet elimineret ved en opdatering i efteråret 2009. Tilsvarende udnyttede Flashback-trojanen de svagheder, der var blevet rettet. Det er således vigtigt at installere opdateringer.

Andrew Dyhan, kundesucceschef for Semalt , ved, hvordan man beskytter dig mod Mac malware.

Adware

Adware er en hurtig spredning af sårbarheden på Mac OS. Adware relaterede programmer fortsætter med at gange hver dag. Særligt opdager antivirusprogrammer som Apples anti-malware-beskyttelse disse Adware. Værre, selvom de opdages, fjerner antivirusprogrammerne ikke viruset helt. Adware kan dog nemt undgås ved troværdige downloads. Sørg for at være opmærksom på den software licensaftale, der vises af installatørerne. Hvis du bliver bedt om at installere noget andet end den software, du planlagde at downloade, skal du forlade installationsprogrammet.

Vær forsigtig med java

Java har tidligere været kendt for at være en kilde til sandsynlige sårbarheder. Heldigvis er nogle opdateringer blevet påvirket for at gøre Java mere sikkert i browsere. Derfor er der ikke blevet opdaget nye Java-problemer. Nye trusler kan dog vise sig snart. Brug derfor Safari 6.1 eller nyere versioner og tillader det kun at stole på Java på websteder, der skal bruge Java.

Andre internetbaserede teknologier

Først og fremmest er den Flash-baserede udnyttelse et andet problem. Sådanne problemer er tidligere blevet brugt til at inficere Mac. Heldigvis har HTML5 indhold erstattet Flash indhold i de nuværende systemer. Men hvis du undgår Flash ikke er en mulighed, skal du installere ClickToFlash-udvidelsen i Safari-browseren, der blokerer uønsket Flash-indhold. Alternativt er Chrome-browseren mere sikker, da den har "klik for at afspille" -funktionen.

Herefter kan JavaScript også downloade skadelig software på din maskine, men den kan ikke åbne eller installere den. Det kan dog finde en måde at narre dig i at installere den. JavaScript understøtter pop-ups, som hævder at dit system er blevet inficeret med en trojan og kræver, at du ringer til et givet telefonnummer for at få hjælp. Disse falske advarsler gentagne gange forsøger at bruge JavaScript for at stoppe dig fra at forlade svindel siden. Sådanne signaler kan undgås ved at installere AdBlock i Chrome eller JavaScript-blokering i Safari.

Undgå trojanere og andre sikkerhedsspørgsmål

Ud over de spørgsmål, der er beskrevet ovenfor, bør du være forsigtig nok til at beskytte dig mod almindelige trojanere. Vigtigst må du ikke åbne en applikation eller software fra en ukendt kilde. Derudover skal du sørge for åbne trådløse netværk. En uhyggelig person kunne sende dig en ondsindet fil gennem netværket.

Endelig opretholde en regelmæssigt opdateret backup. Fortrinsvis en anden ekstern harddisk. På denne måde, hvis din computer nogensinde bliver inficeret, vil du have en række muligheder for at afværge problemet.

November 28, 2017