Back to Question Center
0

Semalt Expert uddyber Android Security Threats

1 answers:

Da computere fortsætter med at erstatte væsentlige aspekter af menneskeliv, fremmer cybersikkerheden en alarmerende hastighed. Alle klager over problemer som malware og virus. I andre tilfælde kan hackere målrette sårbare mobilplatforme som Android og komme væk med mange penge. Antivirusser er ikke bekendt med mobile enheder, som de er på et Windows-operativsystem. Desuden dræber mange apps, der kører i baggrunden af ​​en Android-enhed, dens RAM-hastighed, hvilket gør enheden forsinket og irriterende at bruge. Undgå malware på Android-enheder er mulig - perry 1cr.

Oliver King, kundesucceschefen for Semalt , beskriver nogle foranstaltninger, som kan holde trojanske kunder fra vores mobiltelefoner:

Vær forsigtig ved installation af applikationer

Det er altid vigtigt at tænke på kilde til apps, før de installeres. For eksempel kan folk få applikationer fra leverandører, der deltager i internet bedrageri. Flere tilfælde af svig kan resultere, som kan omfatte at få ofrene kreditkortoplysninger samt phishing-kundedata. For Android-telefonbrugere skal du kontrollere, at feltet Tillad installering af app fra kendte kilder er markeret. Denne funktion kommer i standard som du afkaster din Android-enhed. Det er dog nødvendigt at kontrollere dette, da nogle producenter eller forhandlere kan manipulere med konfigurationen.

Side-loading af apps kan være et risikabelt venture på Android-operativsystem. Det er altid nødvendigt at installere programmer fra enhedens appbutik. Sideindlæsning henviser til enhver anden kilde til et andet program end Den officielle appbutik, hvor brugerne skal få adgang til alle de sikre apps. Apps på Google Play Butik har nogle særlige kvalifikationsstandarder, der sikrer køberens sælgerbeskyttelse samt andre risikable aktiviteter.

Brug et sikkert antivirusprogram

Nogle antispywareprogrammer kan være gavnlige for en Android-enhedbruger. Hvis du installerer disse apps, kan du f.eks. Scanne efter malware, der findes på e-mail-vedhæftede filer, inden du overtræder telefonens sikkerhed. De kan også blokere installationen af ​​tredjepartsapps, der kan forårsage skadelige virkninger på offerets mobiltelefon.

Undgå mange tredjeparts appbutikker

Der er mange app butikker, der kommer op i disse dage. Disse app butikker kan indeholde nogle trojanere, som kan gøre en person miste personlige oplysninger til hackere og andre cyber-kriminelle i byen. For eksempel er der i Kina en trojansk ved navn Gemini. Det var til stede i nogle af de lokale app butikker. Denne trojaner indsamlede brugeroplysninger, som f.eks. Placering, og hvor og opkaldslogger for hver telefonbruger og sender oplysningerne til en hemmelig placering.

Konklusion

Sikkerheden af ​​vores telefoner og internetforbrug ligger på vores hånd. For at en computer eller en mobil enhed skal være sikker, skal der træffes nogle sikkerhedsforanstaltninger først. For eksempel kan vedligeholdelsen af ​​firmware opdateret samt sikker antivirusprogrammer s stoppe skadelige scripts fra at udføre på dit system. Som følge heraf er det nødvendigt at holde en Android-enhed sikker fra nogle af disse angreb. Nogle af disse foranstaltninger er i denne retningslinje. Du kan være i stand til at holde din enhed sikker mod virus samt få en sikker browsing oplevelse.

November 28, 2017