Back to Question Center
0

Semalt giver tips: Sådan beskytter du et WordPress-websted mod malwareangreb

1 answers:

WordPress står over for mange hackingforsøg. I gennemsnit oplever 7 ud af 10 bloggere enten malware infektion eller en form for hacking. Så hvordan kan du beskytte dit websted mod spam, hacking og malware?

Max Bell, den Semalt kundesucceschef, siger at på det mest grundlæggende niveau er der ikke meget forskel på malwareinfektion og hacking. Normalt vil hackere ikke målrette mod dit websted, medmindre der er nogle personlige forskelle mellem dig og cyberkriminelle, eller du har et meget populært websted. Enhver hacker kan trods alt involvere DDOS og botnets for at bringe dit websted inden for et minut.

Selvfølgelig er blogs, der er vært for delt hosting, særligt sårbare over for hackingangreb, og der er få webmastere, der kan gøre noget imod sådanne angreb - barum 195 45 r16. På nuværende tidspunkt sidder du sandsynligvis på kanten af ​​dit sæde og kontrollerer dit websted hvert par minutter for at sikre, at det ikke er hacket eller inficeret med malware. Slap af, dit websted vil sjældent blive hacket eller inficeret, medmindre det har visse sårbarheder.

Nu da du ved, at hackere målretter mod websteder med bestemte sårbarheder, hvad er disse svagheder? Til at begynde med bruger mange bloggere og webmastere delt hosting som de starter. Mens delt hosting er et billigere arrangement, har det potentialet for at tiltrække spammere og hackere.

Da der er mange blogs ejere på delt hosting med samme server som dit websted, er der altid en mulighed for, at nogle af dem er nybegyndere. Dette betyder, at et par af disse nybegyndere kan have en svag adgangskode, deres computer kan havne en trojansk eller ikke har beskyttet deres websted mod hacking. Under sådanne omstændigheder skal en hacker bare have adgang til serveren via det sårbare websted, installere en virus, der hurtigt spredes til alle de websteder og blogs, der hostes på serveren.

På den anden side, hvis du er marketingmedarbejder eller blogger, er der en mulighed for at hænge ud i nogle online fora. Hvad du måske ikke ved, er, at nogle af disse websteder er inficeret, men ikke ved, at de spreder malware til deres brugere eller er bygget af dårlige personer..

Hackere målretter normalt ikke på dit websted, medmindre du har nogle ufærdige forretninger med dem. Imidlertid scanner cyberkriminelle altid for svage steder at kompromittere. Når de identificerer blogs, der er sårbare, inficerer de deres servere med malware, der spredes til andre websteder, der er hostet på den server. I modsætning til .htaccess mod hack, som nemt kan elimineres ved at ændre bestemte koder og filer, er malware sværere at slippe af med, da det kan ødelægge dine temaer, scripts og database.

Hvordan kan du beskytte dit websted mod malware?

Skift adgangskoder

Hvis dit websted er inficeret, er der en mulighed for at få adgang til dit kodeord. For at rette op på problemet, skal du gå til din cPanel og ændre dit kodeord. For at sikre, at dit kodeord er svært at gå på kompromis, skal du bruge tal, specialtegn, små bogstaver og store bogstaver.

Når du har ændret dit kodeord, skal du overveje at ændre dit login kodeord. Ligesom i cPanel, brug tegn, der er svært at gætte.

Backup

Sikkerhedskopiering af dit websted er en af ​​de kritiske måder at forhindre tab af indhold, når et websted bliver kompromitteret. For en fuld backup, overveje at få Backup Buddy, et praktisk plugin til WordPress blogs.

Installer sikkerheds plugins

Ud over at sikkerhedskopiere din blog, overvej at installere sikkerheds plugins. Disse omfatter:

  • WP Security Scanner
  • WP Security Scanner er en let sikkerhedsscanner designet af en Website Defender. Med plugin kan du ændre databasetabellen til noget svært at gætte.

  • Bedre WP Security
  • Plugin tager WordPress-sikkerhedsfunktioner og -teknikker og præsenterer dem som et enkelt plugin. Bedre WP har de fleste funktioner, som kræves af bloggere og bør være den første port for bloggere.

November 28, 2017