Back to Question Center
0

Semalt: Hold øje med et trojansk virus!

1 answers:

En trojan er en af ​​de mest almindelige typer af malware. Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager for Semalt , forklarer, at cyberkriminelle bruger det til at stjæle dine personlige oplysninger og få adgang til ofrets computersystemer. Det ville ikke være forkert at sige, at folk ved, hvordan malware og virus kan påvirke deres computerenheder. Desværre ved de ikke, hvor farlige disse ting er, og hvordan man undgår dem på en bedre måde.

Hvad er et trojansk virus?

Trojan er en bestemt type computervirus, der påvirker dit system og filer; det kan korrumpere data på ingen tid og forsøge at formere sig til andre computere og enheder og smartphones ved at inficere USBs og lignende dataoverførselsenheder. Trojaner inficerer et stort antal maskiner og kan forårsage alvorlige skader for dig - nitrhis com service de paie.

hvordan trojanere arbejder

Ligesom trojanske heste ser de trojanske vira og malware op i form af pop-up-vinduer og inficerer dit computersystem på ingen tid. De kan også tage form af en vedhæftet fil Når du tillader dem at blive åbnet, kan de sprede viruset i din maskine. Derfor bør du aldrig åbne de ukendte e-mails og deres vedhæftede filer. Når trojanerne får adgang til din personlige computer, kan den kontrollere og inficere alle dine filer..Der er chancer for at trojanere vil beskadige hele dit computersystem eller nogle af dets filer. Det kan være farligt, hvis du bruger dit computersystem til finansielle transaktioner, da trojanske myndigheder sender dine kreditkortnumre eller bankoplysninger til hackere inden for få sekunder. Trojanere bruges i vid udstrækning af hackere og online-angribere til at stjæle andres penge og følsomme filer. De fungerer som din computers zombier, så hackere kan bruge din internetadgangskode eller computere til at starte cyberangreb over hele verden.

Sådan beskytter du dig selv

Trojanske har altid brug for din tilladelse, før de får adgang til din computer enhed, enten du kører det selv eller åbner i form af et Word-dokument eller en vedhæftet fil. Med det i tankerne er det mest populære og kraftfulde forsvar ikke at åbne e-mail vedhæftede filer eller køre ukendte programmer. Når du ikke er sikker på noget, er du bedre til at holde dig væk fra disse filer; Du bør ikke downloade filer eller software fra ukendte hjemmesider. Det er også vigtigt, at du opdaterer dine programmer og software. Undgå at bruge gamle versioner af antivirusprogrammet, da de kan forårsage alvorlige problemer for dig. For at sikre dit internet- og WiFi-adgangskode sikkert, er det vigtigt at ændre brugernavn og adgangskoder to gange om ugen. Både hardware og software firewalls kan hjælpe med at kontrollere farlig webtrafik og stoppe trojanske heste fra at blive hentet fra ukendte steder.

Konklusion

Alle disse ting er nemme at huske, men der er ingen måde at slippe af med trojanere og vira. Selv når du har installeret antivirusprogrammer og malware-programmer, kan du ikke fjerne trojanere. Disse programmer kommer i forskellige former, forskellige pakker og kan ikke undgås af det hele. De førende sikkerhedspakker kan ikke fjerne trojanske heste fra dine computere; I stedet lader de dig præcisere, hvilken slags forholdsregler og beskyttelser du har brug for. Det er vigtigt at deaktivere og afinstallere al ubrugelig software. Med disse ting kan du i høj grad holde din computer sikker fra både vira og trojaner.

November 28, 2017