Back to Question Center
0

Semalt - Hvordan frigiver du din email fra malware og virus?

1 answers:

Da nettet har udviklet sig og avanceret, har det også risiko for risikoen. Da i det væsentlige alle har en e-mail-konto nu, kan det være lige så enkelt at downloade en infektion, som at læse en enebolig e-mail eller klikke envejsforbindelse. Mens du ikke kan klare sig for hver situation, vil grundlæggende webbevidsthed og brugen af ​​antivirusprogrammer gøre det muligt for din pc at afstå fra at få infektion eller malware.

Der er et par effektive metoder til at opretholde en strategisk afstand fra malware og infektioner, som på den off chance, du tager efter, vil reducere mængden af ​​infektioner på din pc og organisere ordentligt - empresas de hospedagem de sites com 30 dias gratis.

I denne artikel vil Andrew Dyhan, kundesucceschefen for Semalt , koncentrere sig om den bedste måde at kanalisere gennem dine meddelelser for at søge efter advarsler fra de fleste sociale byggetrej.

Disse meddelelser er lavet til at ligne en e-mail, som du håber at opdage i din indbakke. Du kan muligvis modtage en e-mail, der har en forbindelse uden meget af en strækkekonstruktion, der kan ødelægge din pc..Der er et par nøglefokus for at holde øje med i hver e-mail, og hvis en email ser mistænkelig ud, skal du få et øjebliks følelse fra en specialist. Det første trin er at forstå hvad indikationerne på en phishing-email er, og hvordan man holder afstand fra dem. På den tilfældige chance, at du ikke er 100% sikker på, at den e-mail, du tager en gander på, er sand blå, burde du slette den hurtigt.

De ledsagende metoder giver dig mulighed for at løse problemet med malware og infektioner i din email:

Forskningsmæssig normal infektionstransportteknikker

I princippet forstår i det væsentlige hvad du ikke bør åbne fra starten, omkostningerne til dig en enorm grad af sikkerhed. Da infektions- og malwareindustrien altid viser tegn på forandring og tilpasser sig kundernes opmærksomhed, betaler det sig at undersøge nuværende transportstrategier.

Aldrig svare på emailfabrikker

Et par tilfælde af almindelig e-mail er indbefattet individer, der nærmer dig til individuelle data med det mål at de kan give dig kontanter, går fra udefrakommende til at underholde eller tegne i medier og opfordre til at udnytte rabatter på voksen underholdning eller opgradering. Vigtigt åbning af nogen af ​​disse slags e-mail kan ødelægge din pc, så hvis det ser ud til at være mistænkeligt, skal du blot slette det.

Kontroller tværtimod mistænkelige data

På grund af chancen for, at du får en email fra et antivirusprogram, der viser dig, at din pc er blevet forstyrret, skal du kontrollere dataene igennem dit antivirusprogram inden du åbner emailen.

Tænd e-mail sneak toppe

Da indholdsnøglerne giver dig et kig på indholdet af e-mailen, hvilket begrænser dit behov for at trykke på e-mailen for at bestemme sit emne - du kan ved at aktivere indholdsanmeldelser i din valgte e-mail-fordel.

Find en respektabel e-mail-kunde

En hvilken som helst forkant, der hele tiden er ved at holde styr på e-mailadministration, er Gmail et anstændigt begyndelsessted, og du kan desuden genoprette dine e-mailadministrators sikkerhedsindstillinger, når du har konfigureret din post.

November 28, 2017