Back to Question Center
0

Semalt præsenterer otte effektive måder at undgå malwareangreb

1 answers:

Malware er en bestemt type software, der er designet til at udføre uden din viden og information. Dette værktøj kan medføre alvorlige skader på din enhed og stjæle dine personlige data og penge inden for få sekunder.

Ross Barber, den Semalt Customer Success Manager, advarer altid sine kunder om, at sådanne programmer kan få computerne til at miste deres ydeevne, oprette popup-annoncer, blokere deres internetadgang og betalingsanmodninger og generere forskellige ondsindede aktiviteter.

Køb og installer antivirusprogrammer

Du bør altid købe vellykket antivirus- og anti-malware-software - meke ur own. Hvis din computer har hundredvis af vira, skal du slippe af med dem så tidligt som muligt. Det er kun muligt, når du køber og installerer autentisk antivirusprogram. Der er ikke behov for at gå med en gratis software, fordi sådanne værktøjer er gode for ingenting.

Hold dine sikkerhedsløsninger opdaterede

Det er rigtigt, at der findes forskellige velrenommerede antivirus- og anti-malware-værktøjer til køb. Din internetudbyder eller en teknologisk ekspert kan bedre guide dig om, hvordan du får et godt program. Det er vigtigt at holde dine sikkerhedsløsninger opdateret. Forældede løsninger kan forårsage alvorlige problemer for din enhed og kan true for din online sikkerhed. Du skal downloade og installere bedst operativsystemer og bør ikke prøve gamle versioner af Adobe, Java og andre medieafspillere.

Site rådgiver

Du kan ansætte en site konsulent eller få dig et websted rådgiver program, der vil advare dig om, hvad der er galt med din hjemmeside. Du kan også fjerne risici hjemmesider som voksne websteder og gambling sites der indeholder et stort antal virus. De fleste af disse websteder er usunde for dit computersystem, så det er bedre at holde sig væk fra dem. De kan indeholde ondsindede koder, der kan beskadige dit system i stor udstrækning.

Fildelingswebsteder

De berømte fildelingswebsites som BearShare, WixMx, PirateBay og Kazaa kan indeholde ondsindet software og virus. Derfor bør du ikke bruge disse hjemmesider regelmæssigt. Mens du bruger disse websteder, er det bedre, at du kun downloader, hvad der er vigtigt og undgå uvæsentlige ting.

Periodescanning

Periodisk scanning er god til din computer, da det hjælper med at slippe af med malware og virus. Der er forskellige gratis programmer som Spybot søgning og Malwarebytes; du kan prøve disse programmer, der nemt kan registrere virus og malware i dit system og fjerne både større og mindre malware trusler.

Pas på e-mails

Hver dag bliver vores spammapper fyldt med mange e-mails. Hackerne sender disse e-mails for at lokke folk og angribe deres computersystemer. Du bør pas på sådanne e-mails og ikke klik på ukendte e-mails. Det er også vigtigt, at du holder dig væk fra at åbne e-mail-bilagene.

Bliv legit

Sprængte og piratkopierede programmer kan indeholde virus og malware; de forbyder ofte din computers enheders funktion ved at hente dine følsomme data. Derfor skal du altid skrive korrekte oplysninger på internettet.

Tænk, før du klikker

Sidst men ikke mindst, bør du tænke før du klikker på et link. Selv de legitime websteder kan indeholde links eller annoncer, der er videresendt til dig af angribere. De vil stjæle dine oplysninger; Derfor skal du ikke klikke eller åbne ukendte links til enhver pris. Hold dig væk fra de falske og voksne hjemmesider samt deres såkaldte smukke tilbud.

November 28, 2017