Back to Question Center
0

Semalt: Sådan beskytter du din online-forretning fra det skadede af Botnets

1 answers:

En botnet er en internetforbundet enhed, der kører på en eller flere robotter og kan beskadige din computer enhed inden for få timer. Botnets bruges i vid udstrækning til at udføre distribuerede deial-of-service-angreb, stjæle data og sende spambeskeder. Ross Barber, den Semalt Customer Success Manager, advarer om, at disse giver hackerne adgang til dine enheder og kompromitterer dine personlige filer.

Zombie-computere er de enheder, der styres af hackere. De enten stjæler dine data eller stopper dit system ved at sende spam e-mails i et stort antal. En zombie computer er ligesom traditionelle trojanske heste; Den eneste forskel er, at de ikke installerer keyloggers og stjæler dine data, indtil du har klikket på de specifikke links - computer experts help. Zombier arbejder i samarbejde med andre zombier og kompromitterer dine filer og personlige data, som også er en form for botnet. Botnets angriber således flere computerenheder, sender spam og phishing-e-mails og er involveret i ransomware.

De evner, som botnets har

Hvis du har brugt internettet i årevis, er du sikkert bekendt med mIRC. Det er et populært og et af de bedste chatprogrammer, der brugte et stort antal botnets, ligesom andre chat- og sms-værktøjer. Imidlertid er et stort antal botnets kun skabt til angrebsmæssige formål. Hackerne begynder processen ved at sende spam-e-mails..Hvis en botnet kommer ind i din computer enhed, kan det skade dine følsomme data og filer. Hvis du ønsker at købe en botnet, kan det koste dig noget omkring $ 800 eller endda mere end det. Vi anbefaler ikke dig at starte distribuerede benægtelser af serviceangreb på dine hjemmesider. Hackerne sender det til dit system, og du skal muligvis kæmpe for at være sikker på internettet. De fleste angriberne begår reklamevanskeligheder. Dette skyldes, at computerenheder over hele verden genererer mange falske klik på reklamer. Det hjælper spammere og hackere til at tjene meget på internettet. Senest ramte Simda botnet tusindvis af computere i mere end 150 lande verden over, herunder Amerika, England, Canada og andre.

Hvordan cyberkriminelle skaber og vokser botnets

Det er ikke svært for hackerne at oprette og udvide deres botnets. Faktisk kender de fleste forskellige tricks og teknikker til at tiltrække folk til deres malware og vira. De starter denne proces ved at sende spam-e-mails med inficerede vedhæftede filer. De udførte specifikke koder på dine computere og forsøgte at lokke dig i drevne downloads. Når de er udført, bruger deres ondsindede koder dine personlige oplysninger til at tage kontrol over enheden. Din computer stopper, og du kan udføre en række funktioner. De hackere, der opererer og administrerer botnets, vil sandsynligvis sælge dem på internettet.

Sådan forhindrer du din computer i at blive en del af et botnet?

Det er meget nemt at forhindre, at dine enheder bliver del af botnets. Til dette skal du huske på nogle få grundlæggende ting. Du skal aldrig klikke på mistænkelige links og e-mail vedhæftede filer, selvom de ser ud som legitime. Det er også vigtigt, at du ikke downloader eller installerer noget fra ikke-legitime og ukendte kilder. Hvis du har brug for gode antivirusprogrammer eller antispyware-software, skal du kun downloade dem fra de bedste tech-websteder. Sidst men ikke mindst, bør du holde din software og værktøjer opdateret for at være sikker på internettet.

November 28, 2017