Back to Question Center
0

Semalt: Sådan undgår du at blive et offer for malware

1 answers:

I disse dage bruger folk sociale medier, online shoppingcentre og gambling sites i et stort antal. Det ville ikke være forkert at sige, at internettet er blevet en primær kilde til information; vi klikker på forskellige hjemmesider og læser vores favoritartikler regelmæssigt. For cirka to år siden var der kun tre millioner former for ondsindede koder, og der er opdaget hundredvis af nye hver dag.

Frank Abagnale, kundesucceschef for Semalt Digital Services, påpeger, at malware er blevet farligere og mere omfattende end tidligere, da det skaber legitime bekymringer, der er relateret til vores personlige og professionelle id'er. Risikoen for at blive inficeret på internettet er højere end før, fordi alle dataene genbruges hver dag. Oprindelsen af ​​malware og vira er ukendt, men det er muligt at undgå det.

Hvad er malware?

Malware er den mest almindelige type ondsindet software; angriberne bruger dette værktøj til at forstyrre computerenheder. De indsamler følsomme oplysninger og får adgang til dine systemer uden tilladelse. Virus og orme er to andre former, som ikke bør forveksles med malware. Alle disse ting giver forskellige problemer og bør behandles forskelligt.

En virus er en selvreplikerende ting, der spredes i din computer via internettet og kan tage form af koder og dokumenter. En orm er derimod langt anderledes end en virus..Orme former sig gennem computernetværk uden dine oplysninger og forårsager alvorlige problemer.

Hvad er motivationen bag malware?

En trojansk hest hjælper med at oprette sikkerhedskopier af et computersystem og giver dig adgang til et stort antal ting. For år siden blev vira betragtet som pranks og eksperimenter på internettet. De fleste mennesker forstod ikke, at vira og malware alvorligt inficerede deres computersystemer. Og nu er situationen helt ændret; I dag bruger cyberkriminelle malware til at tjene på internettet, og folk ved, hvordan man træffer foranstaltninger mod dem. Hackerne udvikler websites og genererer indkomst ved at vise reklamer. De vedhæfter en række virusser og malware til disse annoncer for at tiltrække flere og flere mennesker. De inficerer en computer og indsamler dine personlige data som socialsikringsnumre, kreditkortnumre og PayPal-id'er.

Hvordan kan jeg blive smittet med malware?

Det er beklageligt, at der ikke findes nogen specifik eller autentisk måde at slippe af med malware og virus. Selv de høje og kendte antivirusprogrammer og malware-programmer giver ikke tilstrækkelig beskyttelse og sikkerhed på internettet. Således kan du kun bruge et antivirusværktøj til at få advarsler, hvis der findes nogen form for malware eller virus i dit computersystem.

Sådan undgår du at blive inficeret af malware?

Du bør opbevare din antivirus- eller anti-malware-softwareopdatering; Det er vigtigt, at du installerer deres seneste versioner for at undgå at blive smittet. Du bør også bruge og vedligeholde en række antivirusprogrammer og malware-software for at være sikker på internettet. Du kan installere firewalls for at beskytte dine computersystemer fra ulige webtrafik og ondsindede angreb. Tilføjelse af placeringskendskab er også godt, hvis du bruger en mobil enhed eller bærbar computer; Du bør kontrollere dine sikkerhedsindstillinger, browserindstillinger, e-mail-indstillinger og online-konti en gang imellem. Mens du er på internettet, skal du bruge stærke adgangskoder og fortsætte med at ændre dem hver uge. Glem ikke at afbryde din computer fra Wi-Fi, når du ikke er online. Følg stærke sikkerhedspraksis og træffe egnede foranstaltninger til at reducere risikoen for virus og malware. Følg god sikkerhedspraksis og træffe passende forholdsregler ved brug af e-mail og webbrowsere for at reducere risikoen for, at dine handlinger udløser en infektion Source .

November 28, 2017