Back to Question Center
0

Semalt - Sådan undgår eller fjerner du Mac Defender Malware i Mac OS X v10.6 eller tidligere?

1 answers:

I de seneste måneder har phishing-svindel rettet mod et stort antal Mac- og Linux-enheder. Selv brugerne af legitime hjemmesider klager meget om disse svindel. De siger ofte, at deres computer enheder er inficeret med virus og malware på ingen tid. Ofrene bliver derefter bedt om at betale løsepenge, inden de får adgang til deres personlige computere. Det er også muligt for dem at installere antivirusprogrammer, der har til formål at beskytte deres Mac-enheder mod mulig phishing og virusangreb - tipos de camaras analoga. Et antivirusprogram hjælper brugere med at holde sine kreditkortnumre og bankkontooplysninger sikkert. Det beskytter også sine data fra svigagtige aktiviteter i stor udstrækning.

De mest kendte værktøjer er MacSecurity, MacDefender og MacProtector. Apple har også lanceret en række programmer og fri software, der automatisk scanner dine computersystemer og fjerner Mac Defender-malware og dets varianter inden for få minutter.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt , uddyber nogle nyttige tips om, hvordan du beskytter dit system mod malware.

Resolution

Hvis du får besked om malware og virus, er det bedre at installere et sikkerhedsprogram eller et antivirusprogram så tidligt som muligt..Vi anbefaler også, at du afslutter Safari og andre lignende browsere, fordi de kan indeholde mange vira og malware. I stedet kan du bruge enten Google Chrome eller Firefox, der er langt bedre end andre browsere, hvilket sikrer, at dit computersystem bliver gemt fra mulige trusler. Hvis du vil prøve noget nyt, er Force Quit en omfattende og fantastisk browser.

Nogle af browserne henter automatisk og installerer mærkelige filer og ting. De lancerer også en række programmer, der kan indeholde malware og virus. Det er derfor vigtigt, at du installerer flere skadelige programmer og programmer på din computer så tidligt som muligt. Hvis det holder op med at fungere, skal du afinstallere og annullere sit abonnement. I mellemtiden skal du ikke dele dit brugernavn og din adgangskode med nogen på internettet. Slet alle de programmer og programmer, der skal forblive sikre på internettet. Til dette skal du gå til mappen Download og trække installationsprogrammet til papirkurven. Tøm papirkurven inden for få sekunder, så du ikke har problemer på internettet.

Sådan fjernes vira og malware

Hvis du ved et uheld har installeret malware på din computer, ville det være fantastisk, at du ikke giver dit kreditkortnummer og adgangskoder til nogen, selv når du kender personen. Det skyldes, at når du skriver dine oplysninger, kan hackerne lære dem at kende og stjæle oplysningerne inden for få sekunder. Der er også chancer for, at de overfører dine penge fra en bank til en anden. Således kan du bruge Fjernelse trinene og lukke Scan Windows. Så skal du gå til værktøjsmappen og starte aktivitetsfilen. Derefter skal du vælge indstillingen Processer fra pop op-vinduet og se efter de apps, du vil afinstallere. De mest almindelige og fornyede apps i denne henseende er MacSecurity, MacProtector og MacDefender. Når du har valgt nogen af ​​disse apps, er det næste trin at klikke på Afslut og genstarte din Windows. Du skal huske på, at Apple giver sine brugere regelmæssige sikkerhedsopdateringer. Så, uanset om du bruger en Linux eller en Mac-enhed, kan du få glæde af disse opdateringer.

November 28, 2017