Back to Question Center
0

Semalt: Simple tricks til at sikre e-mail sikkerhed

1 answers:

Hver person, der har adgang til internettet, skal bruge e-mail på et eller andet tidspunkt, om de vil eller ej. En e-mail står som "de facto" kommunikationsmedium, da virksomheder fortsætter med at bruge e-mail til at kommunikere med andre, og det er noget, der sandsynligvis ikke vil ændre.

Det faktum, at alle har adgang til e-mail, er den vigtigste grund til, at de skal forsøge alt for at beskytte mod virus, ransomware og malware, der sendes via e-mail. Da virksomheder fortsat beskæftiger sig med mere følsomme oplysninger gennem deres e-mails, anser hackere dem for meget værdifulde og forsøger næsten alt for at få fat i det.

Nogle af de fælles infektioner er et resultat af dårlig håndtering og brug af e-mails. Artem Abgarian, den Semalt Customer Success Manager, har udarbejdet en liste over måder at sikre e-mails på:

Hent ikke vedhæftede filer fra ukendte afsendere

Det er det enkleste råd man nogensinde kunne få. Hvis en e-mail når indbakken, og afsenderen ikke virker bekendt, kassere e-mailen med det samme. Nogle af hackerne er i dag kommet op med en ny taktik, hvor de skaber en betydning eller haster i deres e-mails. Ved åbningen af ​​disse e-mails finder brugerne normalt en vedhæftet fil til den.

Hackere bruger selv den mest uskadelige udseende til at skjule deres ondsindede kode. Andre kan lide at bruge spoofteknikker til at fremstå som om de er legitime afsendere. Spoofing giver dem mulighed for at bruge komplicerede teknikker til at få det til at virke som deres e-mail-overskrifter og adresser kommer fra troværdige kilder. Altid være på udkig efter sådanne e-mails, da de udgør en stor trussel for alle e-mail-meddelelser..

Word-dokumentet

De fleste mennesker ville ikke vide dette, men .doc og .docx-udvidelser er nogle af de mest populære vektorer, som hackere bruger til at inficere e-mails med malware. Det er uden tvivl, at Microsoft Word-dokumenter nyder godt af disse "makro" -funktioner. Ikke desto mindre kan hackere bruge dem til at færge farlige virus.

Der er allerede rapporter om komplekse ransomware, der spredes via e-mails, idet den oprindelige kilde er en ordfil. Derfor, medmindre afsenderen er bekræftet at være over bord, skal du undgå Word vedhæftede filer, da de kan være skadelige vira.

Del aldrig personlige oplysninger

I øjeblikket er den eneste kendte måde, hvormed hackere får adgang til cybersikkerheden for organisationer, gennem phishing, som rapporteret af Verizon. Hvis hackere gør det rigtigt, ville phishing ikke kræve nogen teknisk ekspertise. Årsagen er, at når medarbejdere spredte personlige oplysninger som adgangskoder og brugernavne, går kriminelle ind i disse it-systemer og stjæler oplysningerne fra disse e-mails. Det bliver så lettere at angribe den større organisation ved hjælp af detaljer taget fra medarbejdere der arbejder der. I de fleste tilfælde kommer phishing-forsøg fra brugere, der hævder at være IT-medarbejdere, der søger at nulstille et kodeord og bede om at sende personlige oplysninger.

Aldrig Klik på A Link Embedded i en Email

Hvis man modtager en mistænkelig e-mail med et link med instruktionerne for at klikke på det, skal man se bort fra e-mailen. De hyperlinks, der findes her, kan nemt omdirigere til at downloade sider, der består af malware, trojanske heste og andre vira.

Skift adgangskoder regelmæssigt

Sørg for at have en anden adgangskode nu og da, er den bedste måde at forhindre brute-force angreb på. Brugere skal gøre det mindst en eller to gange hver måned Source .

November 28, 2017