Back to Question Center
0

Semalt: Teknikker, der holder dig væk fra malware og spam

1 answers:

Svindlere har brugt sociale netværk som en platform for at sprede malware og spam i lang tid. At få malware eller køre på tværs af bestemte typer spam er uundgåeligt, når du bruger Facebook, det sociale netværk gigant.

Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Success Manager, siger dog, at spam og malware kan undgås på mange måder, mens du bruger Facebook. At tage proaktive foranstaltninger kan beskytte en fra den største og nyeste Facebook malware og spam. Derudover er rapportering af malware og vira nyttigt for at imødegå sådanne farer på en social network platform.

Interneteksperter hævder, at e-mails på et tidspunkt blev brugt af cyberskurke og hackere til at sprede malware og virus på nettet. I øjeblikket har populariteten af ​​sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram, som tegner sig for mere end to milliard brugere over hele kloden, gjort det vanskeligt at dele malware internet hackere meget let. For eksempel konstaterede Riverside forskere ifølge en nylig undersøgelse, at næsten halvdelen af ​​de 12000 Facebook-deltagere var tilbøjelige til malware og scam. Dette viste, hvor nemt internetkroker er i stand til at hacke enhver Facebook-konto. De fleste af bedragerierne under forskningen involverede den gamle agnteknik for at tilbyde gaver som "gratis iPhone" fra et Facebook-indlæg.

Hvordan kan en bruger genkende og forhindre spam og malware på Facebook-platformen?

Ifølge internet specialister er det sværeste at dekryptere, mens du bruger Facebook-beskeder, om en besked er fra en ven eller nogle svindlere, der har kompromitteret en persons konto. I denne situation advares internetbrugere mod at klikke på eventuelle linker, der ser mistænkelige ud. Ofte indeholder de hacker-afledte eller falske indlæg fra Facebook-abonnenter links til eksterne websteder, der anmoder et offer for at udfylde eller give personlige oplysninger. Derudover bruger sådanne tilbud brug af søgeord som Deal, Wow, OMG og Free. Facebook-brugere skal huske, at netværket tillader alle typer af links at blive indsendt uden en indledende filtrering. Dette indebærer, at hackede Facebook-konti eller ægte kontobrugere kan sende forkortede links, der muligvis omdirigere til en phishing eller en ondsindet side.

Facebook indeholder også andre værktøjer end antispyware eller antivirus, som brugere af sociale netværk kan køre på deres enheder for at beskytte identiteter. Derfor er det vigtigt at holde eller køre en opdateret kopi af antivirus- eller antispyware-software til beskyttelse af din computer mod malware og spam. Derudover opfordres Facebook-brugere til at blive uddannet på teknikker til at undgå malware på sociale netværk som Facebook. Facebook har også en "Nyheder" sektion til at uddanne brugere på spam og malware. Afsnittet indeholder forslag, som brugere kan bruge til at beskytte deres enheder mod malware.

Hvordan kan en Facebook-bruger rapportere spam, malware eller hacket konto?

Når en bruger mistænker enhver post, der indeholder spam eller ondsindede links, kan de rapportere det til Facebook via sikkerheds sider. Brugerne kan også klikke på "X", der vises øverst til højre for et indlæg. Desuden kan ondsindede videoer og billeder rapporteres ved at klikke på "Rapporter video" eller "Rapporter dette billede." Problemrelateret konto hacking kan rapporteres på Facebooks sikkerhedsafdeling, hvor sådanne konti afsluttes med det samme, indtil undersøgelser er afsluttet Source .

November 28, 2017