Back to Question Center
0

Syk og træt af spyware og adware? - Semalt giver tips om, hvordan man tager sig af computerens sundhed

1 answers:

Malware henviser generelt til spyware og adware-programmer, der installeres i computere og forårsager alvorlige problemer for brugerne. Sådanne programmer kan ændre dine browserindstillinger, oprette standardwebsider og ændre i stor grad systemfiler.

Alexander Peresunko, kundesucceschef for Semalt Digital Services, siger, at de fleste inficerede computere viser ukendte og plagede værktøjslinjer samt popup-annoncer - fascinator church hats. Malware-værktøjerne tilføjer også irriterende og dumme websider til dine private mapper og opfordrer dig til at vælge dem hver time.

Popup og popunder reklamer

Popup og popunder annoncer er en gener, da de ødelægger din computer og dets funktioner i høj grad. Malware penetrerer normalt din computer enhed gennem piggybacks, der downloades fra internettet i et stort antal. Forskellige brugere klikker på knapperne "Jeg accepterer" og "Jeg accepterer" tilfældigt uden selv at læse de lange licensaftaler. Både lavhastighedstog og højhastighedstidsbrugere bliver fanget af virus og malware på grund af manglende forståelse af indbyggede firewalls. Du bør ikke downloade noget til din computer uden at vide alt om det. Ellers skal du stå over for problemer, og ingen antivirusprogrammer sparer dig.

Opsæt dine forsvar

Hvis du spekulerer på, hvilken type beskyttelse der er tilgængelig mod malware, lad mig fortælle dig, at du bør oprette dit eget forsvar..Virus og malware finder deres vej til at komme ind på din computer; selv de førende teknologier og tjenester kan ikke holde dig sikker, før du selv træffer foranstaltninger. Du skal analysere netværkstrafik og lukke alle ukendte windows, mens du browser dine yndlingswebsteder. Du skal også have firewalls og popup-blokkere og holde dem opdaterede for at forblive sikre på internettet. Teknolog eksperter siger, at vi bør holde malware væk ved at opdatere vores browsere og software to gange om måneden.

Juridiske forpligtelser

I de seneste måneder har nogle virksomheder behandlet mange malware bekymringer. Så de valgte at stramme deres politikker og bad deres medarbejdere om ikke at downloade malware programmer fra internettet. De begrænsede også deres arbejdstagere fra at få adgang til og åbne voksne og gamblingwebsteder, der sandsynligvis vil indeholde virus i et stort antal. Målet er at holde deres systemer beskyttet hele året. Arbejderne, der snyder deres systemer, vil sandsynligvis blive fyret fra organisationen. De må også betale skaderne, så andre bliver opmærksomme på, hvad der skal gøres i fremtiden.

Fildelingsfarer

Disse dage deler folk mange filer via en række netværk som Kazaa, iMesh, Morpheus, eDonkey, Grokster, Gnutella og LimeWire. Til forretningsmæssige eller personlige formål kan du downloade virus og malware til din computer enhed, når du deler filer. Det er vigtigt at undgå at downloade ulovlige musikfiler, videospil, software og film. Computer eksperter oplyser, at vi ikke bør downloade ukendte værktøjer og programmer, da de kan beskadige eller ødelægge vores intellektuelle egenskaber på en eller anden måde. For eksempel skal de, der er vant til at downloade MP3-filer, kun vælge pålidelige websteder til sådanne ting. For en almindelig computerbruger er det ikke svært at finde steder i musikbranchen, der er både brugervenlige og computer-venlige. Spyware er et af biprodukter fra peer-to-peer fildeling. Internetbrugere ved ikke, hvordan man kan slippe af med spyware, der trænger ind på deres enheder på daglig basis. Den bedste måde at undgå det på, er at bruge sikre og sikre websites og scanne din computer hver d

ay. Ifølge IDC bruger arbejdstagere fra mere end halvfjerds procent virksomheder gratis og forbrugerorienterede instant messaging apps, hvilket måske ikke er godt for deres computere eller mobile enheder.
November 28, 2017