Back to Question Center
0

Undertekster Malware Security - Forklaret af Semalt Expert

1 answers:

Forlængelsesfiler er de mest almindelige typer data, som vi bruger i dag. Der er mange hjemmesider, hvor disse filer er tilgængelige i et stort antal. Nogle andre former for filer er tekst-, jpg-, png- og pdf-filer. Det antages, at alle sådanne filer ikke indeholder virus, hvilket betyder at de kommer i skannet form og er computervenlige. Men nogle hackere kan sende dig sådanne filer med mange virus og malware vedhæftet. De bruger sådanne systemer til at stjæle dine personlige oplysninger og overføre penge fra en bank til en anden. I de seneste måneder er der blevet rapporteret mange tilfælde, når angriberne har sendt udvidelses- og tekstfiler til tilfældigt email-id, der styrer computersystemerne hos et stort antal mennesker.

Frank Abagnale, kundesucceschefen for Semalt , definerer, hvilken undertekst malware er, og hvordan man undgår det.

Undertekstfiler

At få virus fra undertekstfiler er mærkeligt for computerbrugere. De fleste af dem ved ikke engang, at deres systemer er blevet ramt af malware og virus. Det er rigtigt, at undertekstfilerne ikke forårsager noget problem, de starter en række skader, når en hacker får adgang til din computer uden din tilladelse.

En af de mest almindelige typer angreb er gennem medieafspillere. Hvis du ser pop op-vinduer, der beder dig om at installere eller downloade mediefiler, skal du holde dig væk fra det. Når de er installeret, arbejder alle dine undertekstfiler gennem mediespillerne og kan give dit system adgang til hackerne. Det ville ikke være forkert at sige, at 25 filtypetyper, herunder medieafspillere, kan få dig til at føle dig trist, da hackere får adgang til dine data gennem disse filer. Det værste er, når dine pålidelige filer og antivirusprogrammer forårsager problemer for din computer, sænker dens funktion og forårsager mange sikkerhedsproblemer..

Hvem påvirker dette?

Fra nu af er der et stort antal mindre kendte medieafspillere, der kan påvirke din computer direkte eller indirekte. Checkpoint siger, at Popcorn, VLC, Stremio og Kodi er de mest berømte videospillere, der er sårbare over for sådanne angreb. Hvis du downloader og installerer nogen af ​​disse spillere, er der chancer for, at de vil påvirke både dit computersystem og dine undertekstfiler. Herefter ville scanning af hele systemet og installering af kraftfuld antivirus software slet ikke hjælpe. Det sker hovedsageligt, når folk forsøger at opdatere deres computer enheder.

Hvordan virker angrebet?

Hackere får adgang til dine systemer ved at sende dig undertekster, film, populære sange og andre medieafspillere via e-mails og bede dig om at indsætte koder i de givne felter. Når du har indsat disse koder, kan de nemt få adgang til dine computerenheder. De har ofte adgang til ofrets enheder, når de installerer undertekstfiler i et stort antal. Du bør ikke bedømme eller misbruge systemerne på de nævnte lagre, da hackerne kan sende malware og virus til edb-systemer. Oftest downloader og installerer ofrene forskellige mediespillere til deres systemer fra ukendte kilder. Det gøres enten ved at give bestemte kommandoer eller installere top-notch undertekstfiler på bestemte enheder. Når du kører disse filer, kan du miste dine følsomme oplysninger, da disse filer giver hackere adgang til dine computersystemer.

Sådan undgår du undertekster Malware?

Hvis du vil være sikker på internettet, skal du kun downloade og installere medieafspillere fra de betroede websteder. Du kan opdatere dine spillere, men sørg for at du har kørt et antivirus før det. Checkpoint har rapporteret, at forskellige medieafspillere kan medføre forskellige problemer med en computer enhed, så de skal kun installeres og downloades fra kun autentiske og legitime kilder. Du skal være forsigtig, mens du downloader en undertekstfil. Du bør ikke downloade filer, der kommer fra mistænkelige websites og sociale medier. Det er også vigtigt, at du ikke afhænger af automatiske undertekster og mediespillere, da de muligvis installerer skadelige filer og genstande til dit system. Mens du bruger Netflix og Amazon Prime som store websites, er der ingen risiko for malware, da deres mediefiler scannes fuldt ud og gemmes til edb-systemer.

Konklusion

Når du installerer eller downloader grundlæggende undertekstfiler, åbner de dørene til hackere for at få adgang til dine computerenheder og smartphones. Så det er vigtigt, at du kun holder dine videoer, medieafspillere og andre ting opdateret, når du er sikker på, at de ikke er kommet fra ikke-legitime kilder Source .

November 28, 2017