Back to Question Center
0

Vejledningen Fra Semalt til Rengøring Chrome af annoncer, pop-ups og malware

1 answers:

Ofte klager folk, at deres Google Chrome omdirigerer dem regelmæssigt til uønskede websteder og popup-annoncer. Disse ting vises, når vi besøger internettet eller forsøger at få adgang til vores sociale medier profiler. Hvis du ser sådanne ting dagligt, er der chancer for, at dit computersystem er inficeret med uønskede programmer eller malware.

Frank Abagnale, kundesucceschefen for Semalt , forklarer, hvordan du frigør din Chrome fra irriterende annoncer, pop op-vinduer og malware.

Problemer med Google Chrome

Hvis du ser på nogen af ​​disse problemer med Google Chrome, kan du have installeret et inficeret program eller malware til dit computersystem:

  • Pop-up-annoncer vises igen og igen.
  • Resultaterne af din søgemaskine eller Chrome-startsiden ændrer sine indstillinger eller indstilles automatisk til et andet websted.
  • Hvis du ser ukendte værktøjslinjer, Chrome-udvidelser eller mærkelige ting en gang i en time.
  • Du omdirigeres til kendte websteder og underlige downloadbare app links.

Sådan rengøres Chrome af uønskede annoncer, pop-ups og malware

Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke downloader ukendt software eller ting fra internettet..Du bør også undgå at besøge de voksne websteder, da de for det meste indeholder spor af vira og malware.

Du kan rense Chrome af uønskede annoncer, popup-vinduer og malware ved at huske på følgende ting.

1: Fjern uønskede programmer fra Chrome (kun Windows)

Hvis du bruger Windows eller et lignende operativsystem, skal du bruge Chrome Cleanup Tool, der scanner computeren til malware og mistænkelige programmer, og tilbyder de bedste måder at fjerne dem alle. Hvis du bruger en Linux- eller Mac-computer, skal du flytte til næste trin. Gå til indstillingen Chrome Oprydning Værktøj på Windows-computeren og download softwaren så tidligt som muligt. Klik på Accept and Download, og giv det lidt tid til at hente downloadet. Når downloadingen er færdig, beder Windows dig om at køre filen eller ej; du skal klikke på knappen Kør, så Chrome Cleanup Tool kan scanne din enhed nøjagtigt. Du skal også klikke på Fjern for at slippe af med mistænkelige programmer og vira.

2: Fjern uønskede programmer (alle computere)

Hvis du har købt eller downloadet et anti-malware eller antivirusprogram, skal du installere det med det samme og køre for at slippe af med skadelige og mistænkelige filer. Du kan også prøve Malwarebytes; denne anti-malware software er langt bedre end andre lignende programmer, da det fjerner de unødvendige filer og data fra din computer enhed inden for få minutter. Hvis du har installeret denne software, er der chancer for, at Chrome Cleanup Tool ikke fungerer korrekt.

3: Nulstil dine browserindstillinger (alle computere)

Du kan nulstille dine browserindstillinger for at slippe af med malware og virus. Derfor bør du åbne Chrome på dine computerenheder og klikke på indstillingerne Indstillinger. Derefter skal du klikke på indstillingerne Avanceret og Nulstil for at nulstille dine browserindstillinger, og dette virker for enhver computer eller mobilenheder. Hvis du står over for et problem, anbefaler vi, at du enten rapporterer problemet til softwareudbyderen eller tjekker Hjælp til Chrome Source .

November 28, 2017